hur man lita på ett onlineapotek

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-06-06
För vissa människor är det svårt att få till apoteket och få medicin. Kanske de har funktionshinder som hindrar dem från att ta sig runt. Kanske de har begränsade transporter. Människor som är sjuka tycker att det är en olägenhet att stå i en lång rad på apoteket varje månad, väntar på sin medicin för att få fyllas. Har du någonsin funderat på att använda ett onlineapotek? Online apotek blir mer och mer populärt. Men vissa människor är misstänksamma om att köpa sina recept på nätet, och det är förståeligt. Denna artikel kommer att lätta ditt sinne genom att ge dig lite information om hur man hittar en online-apotek som är lagligt och säkert. Denna information är värdefull för alla

Du behöver:. . .
Internet


1
Med stora mängder information på nätet, hur vet du att online-apotek som du väljer är lagligt och säkert? Det finns 4 byråer som online-apotek regleras av att garantera kvalitetskontroll när licensiering

* USA farmakopén (USP) -. De är den myndighet för alla receptbelagda och receptfria mediciner, som samt andra vård produkter som tillverkas eller säljas i USA. Det är en federal lag som alla mediciner som finns tillgängliga i USA måste uppfylla USP: s offentliga normer. Därför, om en online-apotek inte samarbeta med partners som USP ska du inte använda dem! Du kan besöka USP webbplats www. usp. org.

* The Food and Drug Administration (FDA)-Detta är den federala organisation som ansvarar för tillsyn livsmedel, människor och djur droger, och medicinsk enheter och se till att dessa saker är säkra, hälsosamma sanitära och effektiv för allmänheten. Om ett onlineapotek inte är anslutna till FDA, inte bara är de olicensierade, men de bedriver olaglig verksamhet! Du kan besöka den officiella FDA webbplats www. fda. gov

* National Association of Boards of Pharmacy (NABP) -. Detta är den organisation som alla apotek behöver gå igenom för att få tillstånd. Om du vill hitta ett online-apotek, kan du besöka deras hemsida för en lista. www. nabp. net.

* Verified Internet Pharmacy övningsplatser. (VIPPS)-Denna organisation kontrollerar licensieringen för ett online-apotek. Om en online apotek är erkänd av VIPPS kommer hemsidan få en hyperlänk sigill visas på webbplatsens startsida. Du kan klicka på sigillet som skall riktas till VIPPS webbplats.
2.
Det finns andra sätt att avgöra om ett online-apotek är säker och laglig. Det finns vissa etiska normer som en legit online-apotek kommer att upprätthålla. Om dessa normer inte uppfylls, då bör de vara en röd flagga för dig.
3.
Här är några tips som hjälper dig att avgöra om onlineapotek är legit.

* En riktig licensierat läkemedelsföretag kommer alltid att visa omedelbara bevis om laglighet, oftast rätt på startsidan för webbplatsen. Varje vägran att kontrollera referenser, bör inte bara undvikas, men rapporterades också!
* En riktig online-apotek kommer inte att lämna ut läkemedel till någon utan ett giltigt recept från en läkare. Om de inte kräva att du lämnar ett recept för att få någon drog som normalt kräver en, håll dig borta!
* Alla apotek är certifierade av staten. De är inte tillåtet att bedriva verksamhet i en annan stat än den de är licensierade i. Om online-apotek inte är licensierad i ditt tillstånd, inte använder dem . . . Och förresten, online apotek som är belägna utanför USA är sannolikt bedrägerier.

Tips och varningar


 • ditt lokala apotek kan ha ett online-apotek. Kolla med dem. Jag vet butiker som Wal-Mart ger recept på nätet.
 • Om du påträffar en illegal onlineapotek, rapportera dem till den nationella sammanslutningen av Boards of Pharmacy (NABP) och Verified Internet Pharmacy Practice Sites (VIPPS ) omedelbart. Du kan spara någon från att bli lurad
 • aldrig tillgripa användning av illegala onlineapotek, även om de erbjuder bättre priser. Olagliga webbplatser bära risken för att bli förorenade läkemedel, felaktig dosering eller falska läkemedel.
 • Lita aldrig på en online-apotek som ståtar med gratis medicin, få medicin utan recept, eller något annat orimligt krav.


 • Previous:granatäpple lever rengörningen Next:hur man stoppar hicka döda i sina spår

  Relaterade artiklar


 • hur du tar bort märken bh bandet
 • hur våren rengör din hjärna
 • hur man kan behandla andnöd
 • hur man sova lugnt
 • Hur antikroppar arbete?
 • hur dike byrån och spara tusentals på en traditionell mamma surrogat
 • vad är Levaquin används för att behandla?
 • orsaker till oregelbunden menstruation
 • hur man upprätthålla en god hjärthälsa
 • Kegel övningar för blåsan
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com