hur man ska hantera dammkvalster - 7 avslöjande fakta om dammkvalster i hemmet

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-06-03
Dammkvalster allergier kan orsaka människor i åldrarna lida med symtom såsom trafikstockningar, huvudvärk, rinnande ögon, och nysningar. Här är 7 avslöjanden om dammkvalster att förse dig med mer information om vad du möter, och tips för att hantera problemet
1.
Konstant exponering för damm kvalster och dess spillning är en av de viktigaste faktorerna hos barn som utvecklar astma. Denna faktor är mindre en stor drivkraft att täcka ditt barns madrass, kuddar, och fält fjädrar i ekologisk bomull kapslingar. Tvätta alla sängkläder varje vecka i vatten som är 140 grader Fahrenheit eller varmare. Stoppade leksaker bör läggas i plastpåsar och lagt i frysen i flera dagar en gång per vecka. Kvalster kommer inte att överleva kylan.
2.
Livslängden för en enda dammkvalster är cirka 30 dagar. Under denna tid varje hona kan producera upp till 30 ägg, och om vart och ett av dessa producerar 20 avföring per dag, är det lätt att se att detta allergen är kraftfullt inte bara på grund av det protein det innehåller men på grund av de inblandade själva antalet. Minska antalet med hög verkningsgrad partikel arrestera (eller HEPA) luftrenare kommer ständigt och effektivt sätt minska deras antal.
3.
De inte kan överleva där luftfuktigheten sjunker under 40% eftersom de behöver en fuktig klimat där att frodas. Med hjälp av en avfuktare kommer att göra ditt hem mindre inbjudande.
4.
De är inte diskriminerande om vars ilska de konsumerar så om du har varmblodiga djur, se till att tvätta sängkläder varje vecka med samma procedur som du gör med människors sängar.
5.
Insekts ha någon effekt på kvalster, och det är inte heller klokt att använda dessa särskilt runt barn och husdjur.
6.
Det finns vissa goda nyheter om dessa små kritter. Lyckligtvis biter inte som andra fel som ibland finns i sängkläder (chiggers, fästingar och spindlar). Och tack och lov att de inte sprider sjukdomar eller skulle vi alla vara i en värld av problem. De bara orsaka problem för dem som är allergiska mot dem.
7.
Men ofta finns i sängkläder, mattor och stoppade möbler, de är lätt och ständigt skickas luftburna med dagliga rutiner kring hus såsom bädda sängen, gå, husdjur löpning, eller kvällen dammsugning eller avtorkning. Ta bort dem medan de är luftburna är en annan effektiv sätt att minska antalet dammkvalster i hemmet.

Tips och varningar


 • Ett utmärkt HEPA luftrenare för att avlägsna luftburet damm kvalster från ditt hem erbjuds av PurerAir. com-- den HealthMate luftrenare. Se den nu på http://purerair. com/healthmate_hm400. html


 • Previous:granatäpple lever rengörningen Next:hur man styr allergier dammkvalster - 7 tips för att kontrollera dammkvalster

  Relaterade artiklar


 • orsaker till mörka ringar under ett barns ögon
 • hur man läser baby termometrar
 • Hur får man en nära rakning (för benen!)
 • Vad händer med kroppen när du sover?
 • ading1a "u003e hur man donera ett ägg u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e fylla i ett frågeformulär och få en läkarundersökning
 • rökning fakta för tonåringar
 • hur du skyddar ditt barn och förhindra oavsiktlig förgiftning
 • hur ta reda på disciplinära historia på din läkare
 • Hur man känner igen symtomen och behandla roseola
 • vad är sensorisk anpassning?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com