hur man styr allergier dammkvalster - 7 tips för att kontrollera dammkvalster

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-06-03
Dammkvalster i allmänhet läger i sovrummet, din säng i synnerhet. De älskar varmt och mörkt, så din madrass, kuddar och lakan är perfekta boplatser. Lägg fukt från kroppen svett och de är "tätt som buggar" så att säga. Ett sätt att kraftigt minska befolkningen att ta bort deras näringskälla. Täck din madrass, madrasser och kuddar med ekologisk bomull encasing som hindrar damm kvalster från att komma in
1.
Dammkvalster allmänhet läger ute i sovrummet, din säng i synnerhet. De älskar varmt och mörkt, så din madrass, kuddar och lakan är perfekta boplatser. Lägg fukt från kroppen svett och de är "tätt som buggar" så att säga. Ett sätt att kraftigt minska befolkningen att ta bort deras näringskälla. Täck din madrass, madrasser och kuddar med ekologisk bomull encasing som hindrar damm kvalster från att komma in.
2.
Tvätta alla sängkläder varje vecka i vatten som är 140 grader Fahrenheit eller varmare. Detta kommer att döda kvalster och ägg och avbryta reproduktionscykel.
3.
Mattor någonstans, särskilt i sovrummet, är ett bra ställe för kvalster föröka sig. Byt matta med trägolv, kakel eller linoleum. Dessa material är lättare att rengöra och ger dem ingen plats att gömma sig. Använd område mattor som går att tvättas eller rengöras ofta.
4.
Försök att göra sovrummet tabu att husdjur åtminstone tillfälligt tills dammkvalster problemet är under kontroll. När du känner att du har minskat mite befolkningen, kan du prova att låta ditt husdjur in i sovrummet igen och övervaka dina symtom. Om symtom eskalera, kan du vara allergisk mot sällskapsdjur ilska utöver kvalster.
5.
Om du försöker att eliminera kvalster ur ett barns rum, se till att du stoppar i någon uppstoppade djur på väskor och förvara i frysen i flera dagar. Kvalster kommer inte att överleva den kalla. Använd den här proceduren med alla gosedjur varje vecka, och rotera leksaker från ditt barns rum i frysen på veckobasis.
6.
Undvik att göra din säng direkt. Återvändo täcket ger fukt en chans att dunsta och kvalster dödas av solljus. Där har du det-2 officiella skäl för att inte göra upp i sängen -. . Åtminstone inte genast
7
Ett av de bästa sätten att minska kvalster befolkningen kontinuerligt och utan ansträngning från din sida är att använda en hög effektivitet partikel arrestera (eller HEPA) luftrenare. Per definition kommer det att ta bort luftburna föroreningar så små som 0,3 mikron med 99,97% effektivitet, och detta inkluderar kvalster.

kontinuerligt filtrera luften i ditt sovrum och ditt hem kommer att kraftigt minska populationen dammkvalster.

tips och varningar


 • En utmärkt HEPA luft RENARE att ta bort damm kvalster från din luft erbjuds av PurerAir. com-- den HealthMate luftrenare. Se den nu på http://purerair. com/healthmate_hm400. html


 • Previous:granatäpple lever rengörningen Next:hur man kan sluta röka framgångsrikt

  Relaterade artiklar


 • ading1a "u003e Hur sänka kolesterolnivåerna u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e förstå bra vs dåligt kolesterol
 • vad som orsakar migrän under graviditeten?
 • graviditet massage försiktighetsåtgärder
 • orsaker till munsår
 • om droger alkohol och tobak
 • När börjar du att bära mammakläder?
 • hur man kan förstå om du ska använda en klimakteriet kit hem test
 • hur man förstår din C reaktivt protein nivå
 • hur man ska behandla bronkit hemma och bli friskare
 • social utveckling hos småbarn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com