hur man undviker bita på naglarna

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-06-08
Bita på naglarna är en mycket dålig vana. Ett socialt stigma Träda folk som biter sina naglar och det är inte behaglig. När du gör det till en vana att bita på naglarna kan det vara svårt att sluta, men ett försök bör definitivt göras. Denna vana är inte trevligt och det gäller för människor i alla åldrar. Personligen har jag känner att du kan berätta mycket från en person bara genom att titta på deras händer och en hand med bitit naglarna kan ge ett negativt intryck av nervositet och ångest. Det finns några saker du kan göra för att hjälpa till att stoppa bita på naglarna och jag ska ge er några förslag.
1.
Första, precis som alla dålig vana du måste erkänna att du har detta problem och också har en uppriktig önskan att bli dig själv av denna vana . Denna vana liknar många andra dåliga vanor. Vanligen på individens med problemet inte erkänner ens att de har problem eftersom de har gjort det så länge. Många gånger detta problem härrör från barndomen och kunde ha väckt den av ett antal saker som rädsla eller nervositet. Detta nagel bitande kan även ge den enskilde en känsla av komfort på något sätt och det är därför det är så svårt att bryta. Hjärnan hos dessa individer kan relatera nageln bita till en känsla av lätthet. Tills de erkänner det som ett problem och besluta att fastställa det kommer de att avskilja sig i sina ansträngningar.
2.
Andra måste du hitta på något att sysselsätta dig själv med när du känner ett behov av att bita på naglarna. En gemensam sak du kan prova är bära omkring med dig några tuggummi och så fort du känner att du ska men fingrarna i munnen stoppa dig själv och istället lägga tuggummi i munnen. Detta kan hjälpa enormt. Dessutom hjälper det om du kontinuerligt tuggummi eftersom lusten att bita på naglarna aldrig kan inträffa när du har tuggummi i munnen. Gum fungerar för många människor, men om det inte fungerar för dig att hitta ett annat sätt att sysselsätta dig själv när du får denna känsla.
3.
Tredje bör du ha människor omkring dig att du . Om du förklara för människor runt omkring dig vad du försöker göra kan du använda dem som ett alltför som hjälper dig att göra det. Bara berätta för dem att hålla ett öga på dig och om de ser du bita eller redo att bita naglarna för att berätta för dig. Kom ihåg många gånger människor med vanan inte ens inser att de gör det eftersom de har gjort det så länge. Att ha en grupp av väns hjälpa dig bli av med denna vana är mycket, särskilt om de är beständiga med det.


Previous:granatäpple lever rengörningen Next:Hur man förbereder sig och förhindra svininfluensa

Relaterade artiklar


 • om Depo-Provera shot biverkningar
 • Graviditet & höftproblem
 • hur man kan bryta en feber hos barn
 • hur man kan förhindra löss
 • vad som orsakar vårtor att växa?
 • hur man bli gravid utan sex?
 • Hur fungerar en EPT arbete?
 • Hur rökning effekt dina lungor?
 • hur man håller fötterna friska och passform
 • vad som orsakar bröst för att öka?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com