hur ta reda på varför ditt barn är tal försenas

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-06-06
Du kanske undrar vad som kan orsaka att ditt barn ska tal försenas. I denna artikel kommer jag att beskriva några saker du kan göra för att begränsa vad som kan orsaka förseningen. Jag är ingen läkare men jag har en 2 år gammal och har varit med om detta
1.
Om du känner för något inte står helt rätt eller att ditt barn ska tala vid det här laget, inte ignorera dessa känslor. Jag skulle råda att inte ta "vänta och se"-strategi. Var inte rädd för att få andra åsikter från olika läkare. Du måste vara ditt barns förespråkare och verka för svar. Först om ditt barn har haft många öroninflammationer, är en kräsen äter, aldrig verkar vara i en bra stämning, jag skulle besöka en öron-näsa-halsläkare och ber dem kontrollera för vätska i öronen. Vår son var 2 innan vi hade detta gjort och de 2 ENT läkare som vi såg båda sagt att han hade denna överblivna vätska i öronen i över ett år. Om de ser mycket vätska, kommer de att ha då en audionom kontrollera förhandlingen också.
2.
Detta är bara ett område för att kolla innan du börjar söka på internet för tal patologer. Du barn kan behöva öra rör där de tömma ut vätskan och sätta rör i öronen. Ibland tal förseningar kan orsakas av muntlig nedskrivningar, som problem med tungan eller gom. Jag kommer att lägga en länk nedan för en stor webbplats som handlar om detta mer i detalj. Om ditt barn har inte haft många öroninflammationer, med ditt barns hörsel checkade ut är inte en dålig idé.
3.
Om du misstänker att någon av de saker som anges ovan inte är orsaken då skulle jag föreslå att du kontaktar ECI. Early Childhood Intervention är ett Statewide program för familjer med barn, fött tre, med funktionshinder och försenad utveckling. Kontakta ECI och de kommer att komma till ditt hus för en fri utveckling screening. Det finns också en bok jag läste som har så mycket värdefull information i den, höll jag det och hänvisa till den ofta. Det diskuterar också användningen av fiskolja för tal försening som är något som jag just har börjat forska och ge till min son. Det kallas "The Late Talker" av Marilyn Agin. Det kommer att besvara många av dina frågor om apraxi och andra frågor tal. Lycka till. Jag vet hur frustrerande och svårt det är när ditt barn har inga ord.


Previous:granatäpple lever rengörningen Next:hur man kan hantera och minska stress

Relaterade artiklar


 • om smärta i nedre buken under graviditet
 • hur man kan stoppa snarkning när de sover på ryggen
 • barnsjuksköterska krav
 • dag för dag utvecklingen av det mänskliga fostret
 • vad övningar för att undvika under graviditeten
 • Hur försvarar huden mot sjukdomen?
 • hur att hålla sig frisk
 • alkoholism fakta
 • vad är det läkemedel Levaquin för?
 • hur man kommer tillbaka från en katastrofal sjukdom ekonomiskt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com