kan Benadryl orsaka förstoppning?

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-06-22

Du behöver:
lus kam
. Majonnäs.
Duschmössa.

Benadryl Använd

Benadryl är en populär antihistamin används oftast för att behandla symtom i samband med allergier och förkylning. Däremot kan Benadryl också användas för att lindra symtom relaterade till Bistick, gift ek /murgröna och vattkoppor. Benadryl innehåller difenhydramin som är den aktiva ingrediensen som klassificerar denna drog som ett antihistamin. Andra vanliga besvär som kan lindras med Benadryl inkluderar: hosta, åksjuka, klåda, rinnande näsa, nysningar, vattning ögon, nässelutslag, hudutslag, oförmåga att somna och snällare "former av Parkinsons sjukdom.

Benadryl biverkningar

Även biverkningar av Benadryl är inte svår, om erfarna, kan de orsaka obehag och kan kräva att använda en alternativ behandling. En av de vanligaste biverkningarna av Benadryl är förstoppning. Andra biverkningar av Benadryl är: diarré, sömnighet, yrsel och illamående. Hos vissa personer, särskilt barn, kan Benadryl orsaka spänning och oförmågan att sova. Medan spänning och oförmågan att sova faktiskt symtom som vanligtvis behandlas med Benadryl, ofta dessa biverkningar har erfarenhet av personer som behandlas för andra symptom, såsom allergier eller klåda.

behandling av förstoppning orsakad av Benadryl

Om en person tar Benadryl erfarenheter förstoppning, kommer förstoppning fortsätta så länge som läkemedlet tas. Om förstoppning inte orsakar problem såsom magont eller illamående, en liten förändring eller modifiering av diet kan hjälpa till att lindra vissa av obehag i samband med förstoppning. Ändra kosten genom att öka mängden fiber kan bidra till att förbättra eller eliminera förstoppning. Fiber kan läggas till genom att öka mängden av hela korn bröd och spannmål, havregryn, frukt och grönsaker äts dagligen. Dessutom kan dricka beskära juice vara till nytta. Om beskära juice är inte önskvärt, blandning beskära juice med äppeljuice, med lika delar av varje är ofta tolereras väl. Om förstoppning fortsätter efter att ha ökat kostfiber, kan en milt laxerande vara nödvändigt. Om individen är ett barn, kontrollera med din läkare innan behandling laxermedel.

Varning

På grund av Benadryl orsakar yrsel, dåsighet och sömnighet hos vissa individer, är användning av farliga maskiner, kör bil eller utför farliga aktiviteter rekommenderas inte förrän man blir bekant med personliga biverkningarna av Benadryl. Dessutom bör enskilda undvika att dricka alkohol medan du tar Benadryl som alkohol kan förstärka dessa biverkningar.

Previous:granatäpple lever rengörningen Next:bursit symtom vs ischias

Relaterade artiklar


 • bra husdjur för astmatiker barn
 • hur man har tvillingar
 • hur man väljer rätt gym för dig
 • hur man kan lugna ner
 • orsakerna till HIV-virus
 • göra med en alkoholhalt
 • tecken på större hormonell obalans
 • biverkningar av prednison hos äldre
 • om sommarläger för oroliga tonåringar
 • hur man använder bleka för att döda mögel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com