om fosterdiagnostik massage certifieringar

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-06-25
Massage är en helande vetenskap som kan användas på klienter från barndomen genom ålderdomen. Totalt sett är massage ett mycket stort område. Det kan dock delas upp i flera mindre aspekter som massage terapeuter kan utöva via fortbildning eller få certifiering. En av de snabbast växande av dessa aspekter är prenatal massage. De flesta prenatal massage certifieringsprogram fokusera på alla områden av graviditet-från mödravård och går hela vägen till två år efter födelsen

Du behöver:
Small svalare. .
Icke ömtåliga frukter.
Skär upp färska grönsaker.
Torkad frukt och nötter.
Vatten på flaska.
Sockerfritt tuggummi.

hitta ett program

Innan du börjar prenatal massage certifiering, hitta en skola eller massage institut som erbjuder de nödvändiga kurserna. De flesta massage program ger en viss mängd av prenatal utbildning som en del av sina kurser för allmän massage certifiering. Men det är mycket färre skolor och institut som erbjuder certifieringar på fosterdiagnostik massage. Kontrollera skolor i området för att se om de erbjuder certifiering. Om inte, kan du behöva resa till en närliggande stat. Certifiering kan göras i så lite som 3 hela dagar genom vissa program. Andra program är mer utspridda-över en månad eller längre

Gravid

Den första modulen i de flesta prenatal program massage certifiering faktiskt handlar massage under graviditeten. . I den här modulen, massageterapeuter lära sig att använda massage för att hjälpa blivande mödrar har friskare graviditeter. Den kurser särskilt innebär att lära sig om de fysiologiska och psykologiska förändringar som gör massera en blivande modern annorlunda än en vanlig klient. Detta inkluderar massage positioner, metoder massage och de försiktighetsåtgärder som krävs med en gravid klient. Denna modul hanterar även den unika utmaningen att draperingar en gravid klient, samt verktyg massage och tabeller som gör en blivande modern bekvämare under en massagebehandling.

Labor

En annan gemensam modul för prenatal massage certifiering uttryckligen handlar massage under förlossningen. Detta är speciellt vanligt i massage doula utbildning. Labor massage fokuserar mer direkt på smärtlindring för att hjälpa mödrar hantera smärta under själva förlossningen.

ny mamma

nästa modul av prenatal massage certifiering tåg vanligen massageterapeuter om hur man arbetar med nya mammor. Detta område av utbildning inriktad på att hjälpa läka och återställa musklerna i ryggen och magen, hjälper mödrar lindra smärta postpartum, och även hjälpa nyblivna mödrar återfå sin hållning. Många har också adress musculofascial massagebehandlingar att hjälpa minska ärrbildning kvar av kejsarsnitt.

Övriga kraven

Mest prenatal massage certifiering klasser kräver praktiska övningar. Detta kommer vanligtvis att ske med en blandning av att arbeta på andra eleverna i klassen som om de var gravida, och arbetar med faktiska mödrar vara. De flesta kommer också att kräva någon typ av Provning-antingen skriftligt, hands-on, eller båda-för att få ditt slutlig certifiering.

Previous:granatäpple lever rengörningen Next:symptom på att vara gravid under p-piller

Relaterade artiklar


 • hur man kan hantera graviditet bedrest
 • hur du kan få dig i arbete
 • farorna med lysrör
 • hur man förstår när du inte behöver antibiotika
 • hur man slår värmen på sommaren
 • Hur man använder en SOLLAMPA
 • hur att hålla sig frisk och åldras med värdighet
 • biverkningar av Yasmin p-piller
 • hur man överlever våren-time allergier
 • hur du skyddar dig från MRSA
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com