tidigt graviditetstest noggrannhet

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-06-09
Par som försöker bli gravida är ofta alltför angelägna om att ta reda på om de är gravida, oftast väljer att ta graviditetstest innan en missad tid. Lyckligtvis för dessa par och andra som vill ta reda på om de är gravida så tidigt som möjligt, det finns många pålitliga tidigt graviditetstester på marknaden idag. Av de tillgängliga testerna, har studier visat att First Response ger tidig graviditet test med största noggrannhet

Du behöver:. .
Tvål
Antibakteriella lotion eller våtservetter.

Tidsplan

Tidig graviditetstest noggrannhet är oftast tryckt på förpackningen och stödjas genom laboratorietester. Dessa tidiga graviditetstest hävdar att tester kan utföras början 5 dagar före dagen för den missade förväntade tidsperioden.

Funktion

Tidig graviditetstest noggrannhet är baserad bort av testerna förmåga att upptäcka hCG graviditetshormon, och tidig graviditet tester skapas för att upptäcka mycket låga nivåer av hCG kroppen börjar producera redan innan en missad tid.

Funktioner

First Response och flertalet andra tidiga graviditetstest på marknaden kan detektera nivåer graviditetshormon i 69 procent av kvinnorna fyra dagar före planerad tid, i 83 procent tre dagar före sin tid, i 93 procent både två dagar och en dag före planerad tid, och är 99 procent korrekt upptäcka graviditetshormonet på dagen för en missad tid.

Förebyggande /Lösning

Tidig graviditetstest precisionen kan påverkas i hög grad av felanvändning. Av denna anledning, de flesta tidiga graviditetstest kommer med mycket utförliga anvisningar för användning, och de flesta märken stå fast vid sitt korrekta påståenden när testet används som avsett.

Överväganden

Eftersom tidig graviditet tester skapas för att upptäcka en mindre mängd graviditetshormon än traditionell graviditetstest, kan de vara mycket dyrare.
Tidig graviditetstest, trots deras noggrannhet, kan producera nedslående resultat för dem som hoppas bli gravida. Bara för att de tester som kan ge korrekta positiva resultat fem dagar innan en missad tid inte garantera att testpersonens inte kommer att vara i att 31 procent av kvinnorna att testet inte upptäcker graviditetshormon i, även om hon är gravid.

Previous:granatäpple lever rengörningen Next:hur man föder utan smärtstillande

Relaterade artiklar


 • hur kontaktlinser fungerar
 • hur man kan bota en kliande torr hårbotten
 • hur man vet vad positioner är säker och bekväm för sex under graviditeten
 • Skillnaden mellan funktionell hypoglykemi & diabetes
 • orsakerna till vänstersidig buksmärta hos barn
 • Vad är missfall symptom?
 • hur man sänka kolesterolnivåerna
 • hur du skyddar dig själv från en stalker
 • hur man gör fred med olyckliga människor
 • hur har de grundläggande principerna för god hälsa
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com