Hur HALVMÅNFORMIG ventiler arbete?

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-07-10

Inledning

Det finns två olika typer av ventiler i hjärtat, atrioventrikulärt (AV) och HALVMÅNFORMIG (SV) . De atrioventrikulär Ventilerna är mitral och trikuspidal ventiler, som reglerar blodflödet från vänster och höger atrium till vänster och höger kammare. De HALVMÅNFORMIG Ventilerna är aortaklaffen och pulmonalisklaffen ventil, som gör att blodet kan flöda från vänster kammare till aorta och från höger kammare till lungpulsådern.

HALVMÅNFORMIG Ventiler

HALVMÅNFORMIG ventiler arbete med tryck. När hjärtat slår, det skapar blodtryck i cirkulationssystemet. Detta tryck kan också påverkas av hormoner frigörs i kroppen, vilket gör att musklerna runt fartygen till kontrakt och hindra blodflödet. Aorta HALVMÅNFORMIG ventilen fungerar genom att känna trycket i vänster kammare. När trycket i kammaren blir större än trycket i aorta, öppnar ventilen så att blodflödet till gå genom ventilen och in i aorta, pumpas sedan genom resten av systemet. När hjärtat slår, gör att trycket ändra ventilen stänger, annullera en blod till återflöde in i hjärtat. Samma process sker i pulmonalisklaffen ventil, bara de tryckförändringar mellan höger kammare och lungartären.

Funktionsfel

Vissa villkor och hälsofrågor kan leda till problem med HALVMÅNFORMIG hjärtklaffen. En av de vanligaste problemen är aorta insufficiens, vilket är när en läckande ventil tillåter blodet att återflöde in i hjärtat. Den HALVMÅNFORMIG Ventilen kan också blockera blodflödet genom ventilen genom att inte inleda fullt ut, kallas aortaklaffen stenos. Ventilfel kan också vara medfödda, såsom att vara född med ett bicuspid aortaklaffen. En bicuspid aortaklaffen har bara två samband kuspar, verserna en hälsosam aortaklaffen, vilket har tre. I flertalet av dessa omständigheter, kommer själva ventilen måste så småningom bytas ut.

Ersätter

Skador på HALVMÅNFORMIG ventiler kan orsaka farliga problem, orsakar blod till återflöde in i hjärtat. Däremot har den moderna medicinen skapat konstgjorda hjärtklaffar som kan bestå av både syntetiska eller organiska material. Dessa enheter kan implanteras in i hjärtat via öppen hjärtkirurgi. Syntetiska ventiler kommer vanligtvis överleva sin värd. Men ekologiska hjärtan tendens att slitas ner och kan behöva bytas ut någon gång i en patients liv, beroende på hur sent i livet de installerades.

Previous:granatäpple lever rengörningen Next:hur man bygger en pilates maskin

Relaterade artiklar


 • Vad är funktionen av supraspinatus?
 • Vad är orsakerna till rotavirus?
 • hur man ska behandla geriatriska förstoppning
 • hur man vaknar tidigare
 • hur man slår värmen på sommaren
 • Hur man själv behandla ischias
 • symptom och lindring av vallningar
 • hur man använder progesteron kräm för infertilitet
 • hur man väljer ett reningsverk jonisatorn luft
 • hur man kan bli av med huvudlöss med en fön
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com