Vad är botemedel för hud psoriasis?

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-07-28
Psoriasis är en kronisk hudsjukdom som inte bara orsakar obehag för personer som lider av sjukdomen, men det är en källa till förlägenhet, eftersom villkoret producerar tjocka, röda eller vita fläckar som varar i fyra veckor innan flagna. För närvarande finns inga kända botemedel, men många behandlingar

Vad är psoriasis?

Psoriasis är en kronisk sjukdom där fläckar på hud växa snabbt, alltför snabbt för huden för att kasta av naturligt, skapa tjocka fläckar av silvervit eller röda fläckar som kallas plack. ?

Vad orsakar psoriasis

Den exakta orsaken till psoriasis är ännu okänd, men det anses vara en anti-inflammatorisk respons, det är det ett resultat av ett överaktivt immunsystem. Vad orsakar immunsystemet att överreagera är okänd, men stress, miljö och infektioner anses vara utlösande faktorer.

Symtom på psoriasis

plack är det främsta symtomet på psoriasis, men svårighetsgraden kan variera mellan små patchar till större fläckar som är ömma, inflammerade och kliande, toppad med fjällande, lös hud. Plåster kan också slå samman, täcker stora områden, t. ex. hela ryggen av en patient.

Utvärtes behandlingar

Mild psoriasis kan behandlas med utvärtes salvor, till exempel över-the-counter lotion. Andra kan behöva en receptbelagd medicin, t. ex. calcipotriene, en D-vitamin förening behandling, eller betametason, topikal kortikosteroid salva.

Naturliga botemedel mot psoriasis

Psoriasis drabbade kan hitta lindring med tillägg av gurkmeja till sin kost. Gurkmeja kan underlätta produktionen av plack. Milk Thistle kan användas för att hämma aktiveringen av humana T-celler, som har visat sig förekomma i psoriasis.

Ljusbehandling

Ljusterapi används för närvarande som en behandling för psoriasis. Terapin består av kortvarig exponering för solljus eller ultraviolett ljus, såsom UVB. När den används tillsammans med ett medicinskt grädde, förbättrar behandlingen ofta villkor i huden.

Previous:granatäpple lever rengörningen Next:vad är Topamax för?

Relaterade artiklar


 • hur man ska behandla bronkit hemma och bli friskare
 • hur man ställer en graviditet förfallodatum
 • om smärta i nedre buken under graviditet
 • hur man tar hand av ett hjärta
 • hur man har en frisk familj och hem
 • vad är den normala mängden kalcium i blodet?
 • hur du kör eller jogga som en lätt Strider
 • hur att rädda världen
 • vad är hemtjänst?
 • ading1a "u003e Hur sänka kolesterolnivåerna u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e få din nivåer kontrolleras
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com