hur man bygger en pilates maskin

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-07-10
Tillverkare av pilates maskin, som ibland kallas pilates utrustning, använda en mängd olika material för att skapa utrustning som är trygg och säker att använda. Pilates Maskinen används för att skapa en viss nivå av resistens för vardera arbetar ut så att olika muskler kan tonas och stärkas. Den ursprungliga pilates maskinen var och förblir identifierats som Reformatorn: den här enheten har utvecklats av Joseph Pilates

Du behöver:.
1 3 /4 "tjock 22" x 3 m
 ark Vadderad skum.
1 3 /4 "22" x 3 m
 ark Plywood.
1 3ft.
 x 3.
5 ft
 ark Vinyl.
1 fot bar och växelsystem.
1 Nackstöd.
12 Trä skruvarna.
16 vagnsbultar.
2 2 "x 2" brädor 7 ft
 i längd.
2 2 "x 4" boards 2 fot
 i längd.
2 2 "x 4" bräder 8 ft
 långa.
2 6 ft
 Aluminium glidande spår.
2 Axelvaddar.
2 handtag.
2 Remskiva system.
4 4 "x 4" bräder 12 "i längd.
4 Cinder block.
Paint (tillval).
Penna.
Härskare.
Sandpapper.
Saw.
Fjädrar av varierande motstånd (se tips).
Häftpistol.
Staples.
Trälim.


1.
Använda 8 ft 2 "x 4" brädorna och 2 "x 4" bräder eller skivor till 2 fot lång, skapa en rektangulär ram. Kontakt med trälim och låt torka.
2.
In en 4 "x4" post i varje hörn inne i ramens insida. Fäst varje inlägg i ramen med fyra vagnsbultarna där styrelserna kontakt: två längs den lodräta kanten och två längs den horisontella kanten. Du kommer att ha sexton anslutningar i alla. Vänd på ramen över och ställ den på benen du har skapat. Kolla in det på stabilitet. Färg eller lack om så önskas och låt torka.
3.
Ta 7ft. 2 "x 2" styrelse och från den kant av brädet, göra åtta märken med pennan 1 "tum ifrån varandra för att skapa de redskap spåren. Använda såg skära ut små torg som bildas av de två första penna skårorna för att skapa ett spår . Upprepa denna procedur tre gånger till för att fyra separata spår. Ta upp den andra 2 "x 2" styrelse och upprepa.
4.
Placera en av 7ft. 2 "x 2" kretskortet inne i ramen och längs nedersta kanten, att se den räfflade ändar trä är vänd uppåt. Fäst med sex träskruv 1 fot bortsett från en annan. Upprepa proceduren på den motsatta sidan, så att spåren på båda 2 "x 2" är parallellt med varandra. Med små skruvar, bifoga en aluminium skjutdörrar låt till varje 2 "x 2" ombord, anpassa banan med styrelsen i den motsatta änden av redskap spåren.
5.
Ta 3 /4 "plywoodskiva och varma limma 3 /4" specifikationer för vadderade skum till ytan. Applicera vinyl ovanpå skummet. På baksidan av konstruktionen, fäst vinyl med plywood med häftpistolen och märlor för att göra vagnen. Fäst nackstöd och axelvaddar till slutet av vagnen sätet. Fäst vagnen plats till aluminium segelflygplan spåret.
6.
Fäst fot bar och växelsystem till det inre av ramen där redskapet skårorna finns. Fäst fjädern bar till vagnen sätet. Fäst fjädrar du väljer.
7.
Fäst handtagen på trumman system. Fäst remskiva systemet på insidan av träramen.

Tips och varningar


 • Springs är installerade på Pilates maskinen som en källa till motstånd. Alla andra motstånd man upplever vid användning av maskinen kommer från ens egen vikt. Fjädrar är ansluten till en fjäder bar att fastställa resistens erbjuds, fjädrar i olika nyanser används och varje färg skiljer stort motstånd man får. Resistens Typer av Spring FärgGrön: mild motståndBlå: måttligt motståndGul: tungt motståndRöd: extrema motstånd


 • Previous:granatäpple lever rengörningen Next:Vilka är de första symptomen på hepatit C hos vuxna?

  Relaterade artiklar


 • hur man kan spara världshaven
 • onormalt cellprov orsaker
 • hur du kontrollerar om din skönhetsprodukter säkra att använda
 • hur våren rengör din hjärna
 • vad är värmevallningar?
 • hur du amma ditt barn
 • symptom på att vara gravid med multiplar
 • hur ofta skall kolesterolvärden kontrolleras?
 • hur man identifierar piller blodtryck
 • Hur man vet om du har en blod period
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com