hur man få gratis medicinsk information med posten

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-07-05
Modern medicin har en uppsjö av information som är bra för både vårdpersonal och patienter. Mycket av denna stora mängd litteratur finns helt enkelt för att fråga. Om du har en oro över en viss sjukdom, tillstånd eller vård problem du sannolikt att hitta mycket litteratur om det. Med denna specifika medicinsk information skickas direkt till dig är kanske den enklaste metoden att få tillgång
1.
Ring din läkare och har sitt kontor post du broschyrer hälsa om ditt hälsofråga. De flesta läkare kontor behålla åtminstone en liten mängd av medicinsk litteratur på plats för att skingra sina patienter.
2.
Kontakta lokala sjukhus för litteratur. Kontrollera med PR avdelning i sjukhuset eftersom de kommer sannolikt att vara de som skicka den till dig. Be att läggas på deras e-postlista så får du tillgång till den senaste informationen.
3.
Besök på apoteket för att fråga honom om medicinsk litteratur. Lämna din postadress och begära information, t. ex. nya broschyrer läkemedel som är specifik för din hälsa oro. Checka in med honom med jämna mellanrum för att påminna honom att du fortfarande är intresserad.
4.
E nationella hälso-organisationer för att be om gratis material. Kontakta sådana organ som Center of Disease Control (se Resurser nedan). Utöver den stora mängden information på Internet finns att tillgå får platschefer också kunna skicka dig ytterligare information. Var specifik i dina önskemål.
5.
Begäran medicinsk information från sjukdom organisationer i samband med din vård fråga. Exempel på sådana grupper är American Diabetes Association, American Cancer Society och The Elizabeth Glaser Pediatric AIDS Foundation. De flesta stora organisationer har avgiftsfria telefonnummer liksom officiella webbplatser.
6.
Ta kontakt med lokala stödgrupper för medicinska tillstånd att ta reda på vilka medicinska information de har som kan skickas . Också be dem om leder på var du kan få ytterligare material skickas till dig.
7.
Kolla medicinska tidskrifter på din lokala offentliga och universitetsbibliotek. Samla tidskrifter kontaktuppgifter och begära kopior prov eller en gratis prenumeration om det är en facktidskrift. Titta också för adresser för framstående medicinsk förlag från vilken du kan också begära litteratur.
8.
Prata med regeringen social service arbetstagare om att ta emot gratis litteratur med posten. Dessa lokala organ har hälso-avdelningar som ofta erbjuder en enorm mängd gratis information om många förhållanden sjukvård och frågor. Du kan också kontakta Förenta staternas Department of Health and Human Services för addition medicinska material (se Resurser nedan).
9.
Fyll i online-undersökningar om hälsa för olika medicinska och undersökning webbplatser. Dessa undersökningar kommer ofta länk du erbjudanden om gratis medicinsk broschyrer och informationsblad som du kan ha skickat till dig.

Tips och varningar


 • Kontrollera att informationen du frågar för kommer från välrenommerade medicinska källor som legitima organisationer sjukvård, licensierad läkare och forskare, apotekare och annan medicinsk personal.


 • Previous:granatäpple lever rengörningen Next:hur man hjälper barn med depression

  Relaterade artiklar


 • tecken du blir alkoholist
 • hur man kan bota en öroninfektion med vitlök
 • hur man hittar sjukvård för ett barn med Downs syndrom
 • vad är orsakerna till urininkontinens hos kvinnor?
 • fördelar och nackdelar med ett solarium
 • Hur dödar hand sanitizer bakterier?
 • hur man hittar en grupp terapeut
 • hur man inte vänta på en läkare möte
 • hur man gör en akut medicinsk id-kort
 • hur man ansöker om Medicaid under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com