tecken på autism hos barn

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-07-02
Historiskt sett har läkare inte kunnat diagnostisera autism-ett utvecklingsperspektiv sjukdom som kännetecknas av sociala och kommunikativa svårigheter-hos barn under 2 eller 3 års ålder. Men visar aktuella studier att barn så unga som ett par veckor gamla kan uppvisa tidiga tecken på autism. Föräldrar som misstänker att deras barn inte tillgodose sociala och språk utvecklingsmässiga milstolpar, eller vars barn verkar förlora dessa färdigheter efter bemästra dem, bör ha sitt barn utvärderas av en barnläkare

Du behöver:.
Handduk.
Ziploc plastpåse.
Ziploc mellanmål väska.
Flytande diskmedel.
Frys.

sociala problem

Inom en vecka efter födseln, de flesta barn ser sina föräldrar i ögonen. Med fyra månader gammal, har ett friskt barn oftast sällskap av nya människor, och med nio månader, de flesta bebisar ler mot folk som ler mot dem. En baby som visar tecken på autism kan inte nå dessa utvecklingsmål milstolpar.

Kommunikationssvårigheter

med sex månader, gör att de flesta barn joller eller kuttrande ljud, och med 12 månader, bör de kunna kommunicera sina behov genom att peka eller gester. Senast den 16 månader, börjar barn tala identifierbara ord, och när de är två, är de flesta barn börjar sätta ihop två ord meningar. Barn med autism antingen inte utveckla dessa färdigheter eller utveckla dem och förlora dem någon gång runt sin andra födelsedag.

Fixation

Ibland kan ett barn med autism verkar vara fixerade vid ett enda objekt. Han kan också tvångsmässigt rad upp eller stapla leksaker eller andra föremål.

Brist på Oäkta

De flesta bebisar och småbarn imiterar åtgärder, till exempel klappade och viftade eller leende, med den tid de är ett år gamla. Barn med autism att utveckla denna färdighet sent eller inte alls.

Brist på Attachment

Ett litet barn med autism kan inte le när hans föräldrar in i ett rum eller gråta när de går. I själva verket kan han verkar likgiltig för de människor som omger sig.

Upprepning kroppsrörelser

Ett barn med autism kan göra samma rörelser om och om igen, såsom fladdrande hans armar, gunga fram och tillbaka eller knacka sig själv .

Previous:granatäpple lever rengörningen Next:Vilka är farorna med bröst förbättringar?

Relaterade artiklar


 • Hur immunförsvaret kampen mot bakterier?
 • Hur får jag gravid snabbt?
 • hur du köper billig glasögon från zenni optiska
 • hur man slår värmen på sommaren
 • vad som orsakar migrän under graviditeten?
 • Vad gör testerone till din kropp?
 • hur man använder aloe vera som första hjälpen
 • förbereder sig för en koloskopi med miralax
 • vad är hemtjänst?
 • hur man gör brösten växa snabbare
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com