könsval tekniker

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-10-24
Vissa par är bara tacksamma för att de kan få barn, oavsett kön. För andra par, är kön en avgörande faktor för en mängd olika skäl. Lyckligtvis finns det idag flera tekniker som kan förutbestämma vilken kön bebisen

Sperm Tvätta

Enligt Web MD, består en teknik för att välja kön på ditt barn ett laboratorium förfarande för uttag av en spermaprov och bokstavligen separera Y-kromosomer från X-kromosomer. En typisk sperma samling skulle inte 100 procent X eller Y men oönskade kromosom vore nästan spolas ut.

Variabler

En annan teknik fungerar genom att kontrollera en mängd variabler som innefattar tidpunkten av kön som den avser att ägglossningen , sexuell positionering, och DJUP av penetration. Djupare penetrering, bestäms av sexuella ställning sägs vara bättre för en pojke så bakre inträde skulle vara bäst, och för en flicka missionär skulle gynnas.

Tjej Babies

En annan teknik är mycket gynnad om du försöker att har en liten flicka. Denna teknik kräver att du precis kan begränsa din ägglossning datum. Hanen kan inte utlösning under minst en vecka före din ägglossning. Äldre sperma sägs ha fler honor i den, enligt Web MD.

Sperm filtrering

En teknik som har funnits ganska länge tyder på att en filtreringsprocess kan separata Y och X spermier. När spermierna filtreras sedan den valda kön spermier insemineras i kvinnan.

Gör-det-själv tekniker

En del människor föredrar tekniker som kan användas hemma i enkla gör-det-själv-kit. Vanligtvis dessa kit inte har giltiga tillförlitlighet men är fortfarande vanligt förekommande. Dessa paket innehålla förslag om att ändra diet, särskilda övningar, och olika sätt att kartlägga ägglossningen, och douches att hjälpa till att välja kön efter samlag.

Boy Babies

En kost som är rik på kalium och natrium och mycket låg i magnesium och kalcium sägs att skapa gynnsamma grogrunden för Y spermier, vilket skulle resultera i en pojke baby.

Previous:granatäpple lever rengörningen Next:Vilka är fördelarna med vaccin?

Relaterade artiklar


 • hand om åldrande föräldrar
 • dag för dag utvecklingen av det mänskliga fostret
 • Så för att lindra förstoppning naturligt
 • hur man överlever våren-time allergier
 • Hur du tar metformin viktminskning
 • behandling av kronisk diarré hos småbarn
 • hur man ansöker om medicinsk hjälp
 • Hur berätta om det är klimakteriet
 • Varför ta folsyra?
 • Hur kan ögonfärgen förändras med humör?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com