hur att lindra smärta i brösten med huskurer

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-04-20
Smärta i brösten kan orsakas av en rad olika saker, men den vanligaste orsaken är hormonförändringar i samband med menstruationscykeln. Om du upplever smärta i brösten, kan en lösning vara så nära som köksskåpet eller badrum garderob

Du behöver:. .
Kallpressad ricinolja
Trasa (en skära upp gammalt lakan eller örngott fungerar bra).
Plastpåse eller plastfolie.
Värmedyna.
Kylpåse.


1.
Blötlägg en bit flanell tyg i kallpressad ricinolja. Vrid ur överflödig olja. Sätt olja blöt trasa på ditt bröst, täck med plast påse eller bit plastfolie och lägg en värmedyna. Du kan ställa in värmedynan på medium eller hög (om du tål det) och lämna den på så länge det behövs för att hitta lindring.
2.
Hoppa värmedynan och värm flanell indränkt i kallpressad ricinolja i mikron, lägg den på ditt bröst och sedan täcka den med plast och en handduk för att hålla värmen i. När flanell blir kallt, värma den i mikron och upprepa vid behov.
3.
Glöm oljan. Om du har en värmedyna, men du inte känner för att få alla glopped upp med olja för att avhjälpa din smärta i brösten, bara använda värmedynan rakt på brösten. Var försiktig att du inte bränner dig själv genom att lämna den för länge, dock.
4.
Överväga att ta en varm dusch eller bad att avhjälpa din smärta i brösten, blötläggning brösten för en god lång tid.
5.
avstå värmen. Om värmen inte göra susen för dig, försök kallt. Du kan ansöka smidig gel-stil ispåsar för att dina bröst för lättnad. Eller så kan du placera dina händer under rinnande kallt vatten och hålla dem på brösten. En kall dusch en varm dag skulle kunna fungera också.


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man kontrollerar smärta i brösten genom kosten

Relaterade artiklar


 • hur att lindra smärta i brösten med huskurer
 • hur man kontrollerar smärta i brösten genom kosten
 • klamydia och ryggsmärta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com