gör relaxer håret falla ut?

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-05-07
Om du undrar om en relaxer kan göra ditt hår falla ut, har du en gemensam angelägenhet. Fråga vilken kvinna som får ett regelbundet och hon kan berätta en skräckhistoria. Men omger berättelsen oftast en av tre saker: felaktig tillämpning, höga halter av lut, överanvändning av relaxers och svaga hår. Alla dessa saker leda till att håret faller ut i fråga om att relaxers. Utan dem skulle en kvinna få denna typ av hårvårdsprodukter har inga problem

Förebyggande /Lösning

Den oriktiga tillämpningen av en relaxer kan leda till hår faller ut. När inträffar detta? Det inträffar när en relaxer är kvar i för länge eller tillämpad direkt efter ett färgämne jobb. Båda dessa saker en extra stress på hårsäckarna som leder till brott eller falla ut. Så, är det viktigt att notera att ingen relaxer bör lämnas på håret för mer än 15 minuter eller tillämpas inom två veckor ett färgämne jobb. Varje kosmetolog som försöker övertyga dig annars inte bryr sig om hälsan hos ditt hår.

Förebyggande /Lösning

Vad är den främsta orsaken en kvinnas hår faller ut efter att hon använder en relaxer? Höga halter är ofta vanlig orsak. Du hittar dem i relaxers betecknas som "super". Kvinnor med extremt grova eller kinky hår kommer att använda dessa typer av relaxers med hopp om att få riktigt rakt hår. Det enda problemet är att lut i "super" relaxers är så koncentrerad att de resulterar i hårbotten brännskador och skador på hårsäckarna. Så, är en bättre lösning för alla frestas använda någon av dessa typer av relaxers att gå med en mildare en och öka utjämning. Det kommer att resultera i extremt rakt hår utan skador.

Förebyggande /Lösning

En annan orsak till en kvinnas hår kommer att falla på grund av en relaxer är överanvändning. Överanvändning inträffar när en relaxer läggs på samma person hår för nära förra gången en relaxer lades i. I allmänhet 30 dagar bör löpa mellan den nya tillämpning av en ny relaxer. Om det inte blir hår över bearbetas och så småningom börjar att bryta eller faller ut. Av denna anledning är det viktigt att alla som får en relaxer att vänta så lång tid innan de fick ett nytt.

Förebyggande /Lösning

Den slutliga orsaken till håravfall hos kvinnor som använder relaxers är svag hår. Svag hår är tunt, sprött och benägna att gå sönder i sitt naturliga tillstånd. Som ett resultat när en relaxer anbringas på den, den extra stress omedelbart skadar hårsäckarna vilket resulterar i håravfall. Om du tillhör denna kategori, är det bäst att inte få en relaxer. Prova andra uträtning processer som inte skadar håret eller arbeta med din naturliga lockar.

Överväganden

Nu när du vet de tre främsta orsakerna till håravfall hos det gäller relaxers är det viktigt att överväga hur man får en . Om du aldrig har fått en relaxer eller inte bra på att göra ditt eget hår, bör du söka hjälp av en professionell. En kosmetolog med ett utmärkt rykte kan bedöma ditt hår och tillämpa en relaxer ordentligt. De pengar du betalar för hennes tjänst kommer att vara värt det, eftersom du kommer att sluta med friskt rakt hår som inte faller ut.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man smyga in aktiviteter hjärnan bygga hela dagen

Relaterade artiklar


 • Hur vet man att smärta i urinblåsan är allvarlig
 • gör relaxer håret falla ut?
 • hur man kan stoppa angina rättsmedel smärta hemma
 • hur man lindra smärta bröst mjölkstockning när flaskmatning din baby
 • hur man kan bli av graviditetsillamående under graviditeten
 • hur att lindra smärta i brösten med huskurer
 • Hur identifiera orsaken till smärta i brösten
 • Hur förlossningssmärta skiljer sig från andra typer av smärta?
 • hur man gör röda hallonblad te
 • hur man kan minska smärta från artros
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com