om rapning en baby

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-05-19
Rapningar en baby lugnar magen och hjälper till att lindra gastrycket efter måltid. Det ger också föräldrar med en känsla av tillfredsställelse när deras nya baby släpper ut en rejäl "errp. " Få att luft kommer ut tar lite övning. Här är några tips och tricks för att navigera i konsten att rapa en bebis

Betydelse Alla barn sväljer lite luft när de äter. För att driva ut luften, lindra den lille genom att få honom att rapa. Det är en snabb väg att lindra uppblåsthet, spottande upp och obehag.

Typer

Den vanligaste metoden för rapning ett barn är genom att hålla upp honom så att han kan titta över axeln. Försiktigt klappa honom på ryggen tills han kan rapa. Denna metod fungerar bäst för barn som har fått lite styrka i nacke och rygg.
Nyfödda barn är det svårare att rapa än äldre barn. Eftersom de är relativt disketten från deras huvuden i sina små tår, och eftersom de är ganska små, lutad dem över axeln kan krångligt och improduktiv. Istället sitter barnet i knät. Lean honom framåt med hakan vilande mellan tummen och pekfingret, utanför kanten på handen med ett lätt del press på barnets mage. Använd andra handen för att klappa honom på ryggen. De klappade och trycket på magen ska få upp en trevlig liten rapa.
Ibland tar det att få en produktiv rapa är antingen att gnida babyns rygg eller mage.

Tidsplan

När barnet har ätit färdigt, det är då du skulle placera barnet i önskad rapningar pose. Det borde inte ta mer än 3 till 5 minuter att lirka ut en rap. Om ingenting har hänt då, är det antagligen inte något för barnet att rapa ut.

Förebyggande /Lösning

Det finns flera sätt att förhindra alltför stora gas i barnets mage. När du använder en flaska, se till att den tippas på en vinkel så att det inte finns någon luft i nippeln. Med amning bör mamma försöka undvika livsmedel som orsakar gasfyllda reaktioner såsom broccoli och bönor.

Fördelar

rapningar en baby hindrar gas från att röra sig obehagligt genom barnets mag-tarmkanalen och minskar trycket på magen efter en stor måltid. När det är gjort i mitten av en måltid, rapningar ger utrymme för mer mat i magen.

Funktioner

Som ny förälder, kan det vara frustrerande när en baby inte rapa. Ingen dog aldrig från att inte rapningar, dock så att inte bandet. Om barnet har luft utvisa, han kommer att göra det. Om barnet somnar medan de äter, det är okej att låta honom sova. Vakna upp honom att rapa honom kan orsaka mer frustration än det är värt.
En del barn är mer benägna att spotta upp än andra, oavsett hur mycket rapningar de gör. Spotta upp är inget att oroa sig heller. Den orsakas av en omogen ventil i matstrupen som inte alltid öppna eller stänga i tid.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur du gör din egen mineralsmink

Relaterade artiklar


 • Hur identifiera orsaken till smärta i brösten
 • hur lätt snitt smärta efter ett kejsarsnitt
 • Hur förlossningssmärta skiljer sig från andra typer av smärta?
 • hur man hanterar ischiassmärta under graviditeten
 • hur man smyga in aktiviteter hjärnan bygga hela dagen
 • hur man kommer ihåg när du får ett minne block
 • hur man kan minska förlossningssmärta med andningsteknik
 • klamydia och ryggsmärta
 • om rapning en baby
 • Så för att lindra smärta från Cankerskav
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com