När ska gå till en fertilitetsklinik

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-06-02
Ett par som vill ha ett barn, försöker månad efter månad utan att lyckas kan vara nedslående. Berättelser om andra par som hela tiden försökte få barn, bara att äntligen ha framgång göra många par undrar om de ska fortsätta att försöka eller utöva den hjälp av en fertilitetsklinik. Om du undrar om huruvida det är dags att besöka en fertilitetsklinik, finns det några fakta du behöver veta

Du behöver:.
Medicinska Alert Armband

Tid. Ram

Att bli gravid är inte alltid gå så snabbt som du skulle gilla. I själva verket, par utan fertilitetsproblem har endast 25 procent chans att bli gravid varje månad. När du lägger till i problem med fertilitet, blir detta mycket svårt. Experter rekommenderar att en normal, hälsosam par söker fertilitet hjälpa efter att ha försökt få barn i 18 månader för 2 år, förutsatt att kvinnan är under 35 år. om kvinnan är över 35, bör paret söker behandling efter bara 6 månaders försök.

Funktion

Första steget i att få fertilitet hjälpa är att prata med din vanliga förlossningsläkaren eller allmänläkare. Du behöver inte besöka fertilitetsklinik i början av processen. Din vanliga läkare kommer att köra några grundläggande tester för att utesluta eventuella uppenbara problem som orsakar din fertilitet, till exempel en sjukdom i mamma eller en lågt spermieantal. Då, om nödvändigt, kommer din läkare remittera dig att en fertilitetsklinik att köra flera tester och välj en befruktning.

Överväganden

Fertilitetsbehandling är inte billigt. Innan du besöker fertilitetsklinik, få reda på om du har försäkringsskydd för fertilitetsbehandlingar. Den genomsnittliga kostnaden för en cykel av provrörsbefruktning, en gemensam infertilitetsbehandling är över $ 12. 000, och du kan behöva ha mer än en cykel av in vitro före uppnå en lyckad graviditet. Eftersom infertilitet sätter stress på relationen till din partner, se till att du planerar för denna kostnad innan du gå till fertilitetsklinik så att du inte lägger till finansiella problem i förhållandet.

Typer

De flesta orsakerna till infertilitet är första behandlas med fertilitet droger. Artificiell insemination är en annan vanlig behandling. Detta innebär medicinskt placera spermier inne i kvinnans kropp. Detta förfarande kan innebära en spermadonator om mannen inte har en tillräcklig spermieantalet. Provrörsbefruktning är en annan befruktning. Detta innebär gödsling en kvinnas ägg utanför hennes kropp och sedan placera embryot i livmodern. Gör dock lång process och den höga kostnaden för detta förfarande den utom räckhåll för många. Mindre än 2 procent av alla infertila par bedriva provrörsbefruktning.

Expert Insight

Fortsatt hjälp av en fertilitetsklinik kan vara känslomässigt beskatta. Det handlar mycket testning, väntar och undrar, och många par är inte förberedda för den känslomässiga avlopp som detta medför. Trots den moderna framsteg inom medicinen, kan vissa par får inte gravid även genom fertilitetsbehandling. Innan du besöker fertilitetsklinik, prata med din partner se till att ni båda redo för den känslomässiga resan du ska börja, och samla några känslomässigt stöd innan det första mötet.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur veta om du kommer att kvalificera sig för sjukförsäkring i Virginia

Relaterade artiklar


 • Är det säkert att ta sömntabletter under graviditeten?
 • hur påverkar missbruk tonåring beteende?
 • Hur fungerar en infektion startar?
 • hur man gör hemmagjord mascara
 • gör relaxer håret falla ut?
 • hur man kan spara pengar på din receptbelagda läkemedel kostnader
 • hur man rengör syntetiska hår
 • hur man kan bota hicka
 • hur veta om du kommer att kvalificera sig för sjukförsäkring i Virginia
 • hur man gör skott mindre smärtsam
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com