bästa medicinska webbsajter

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-06-11
Vi skulle vilja vara lika smart som våra läkare, men plocka inblick i vad det åt oss är lite enklare med online symptom pjäser och en online Läkarinformation Desk Reference till vårt förfogande. Den bästa medicinska webbplatser har röstat som sådan för sina relevanta alster, senaste medicinska nyheterna och enkel navigering

Funktion

WebMD (se Resurser) vann bästa medicinska webbplats under 2006. WebMD uppgift är att tillhandahålla korrekt medicinsk information så att allmänheten kan förstå sjukdomar och krämpor. På platsen, i det högra översta hörnet finns en diabetes hälsa kontrollera att du kan vidta för att se om du är i riskzonen. Det finns ett symptom bricka bredvid diabetes hälsokontrollen ska användas för att diagnostisera eventuella sjukdomar som hänför sig till dina symtom. Djuplodande artiklar finns på varje åkomma och sjukdom att grundligt informera dig.

Funktioner

MerckMedicus (se Resurser) röstades 2008 vinnare av bästa medicinska webbplats. Tidskrifter, anatomiska diabilder, diagnostiska prov, medicinska resurser och mer finns att se online. Enligt patientutbildning fliken finner kliniska prövningar, medicinsk åhörarkopior och up-to-date medicinska nyheter. De senaste medicinsk studie resultaten är listade och klickbara under Nyheter och meddelanden i det övre navigeringsfältet.

Fördelar

HealthCentral (se Resurser) erbjuder användare många fördelar genom sin medicinsk information, packad med de senaste hälso genombrott och artiklar omfattar fördjupad information om hjärtat, herpes schizofreni klimakteriet, osteoporos och en mängd andra medicinska frågor. Skriv in ditt postnummer samt hitta en terapeut i ditt område. Titta in i Folkets Apoteket att studera läkemedel du för närvarande tar. Titta på videoklipp på hälsan.

Expert Insight

Expert insikter som finns på bästa medicinska webbsajter har skrivits av kvalificerad vårdpersonal, inklusive läkare, sjuksköterskor, LPNs och andra dokumenterade individer, så du är säker att läsa tillförlitliga, korrekt och saklig information om ämnet som du väljer. Utbilda dig genom att titta på informativa videoklipp på många hälsofrågor.

Varning

De bästa medicinska webbplatser är ingen ersättning för en tid hos din läkare och ska inte användas för självdiagnos av sjukdomar eller krämpor. Använd symtom guide för att upptäcka vad kan vara sjuklig dig och se en hälso-och sjukvårdspersonal så snart som möjligt för ytterligare tester och undersökningar. Allvarliga hälsoproblem har liknande symptom i mindre sjukdomar och det är klokt att kontrollera om en definitiv diagnos . .

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:tecken och symtom på en svampinfektion

Relaterade artiklar


 • hur bli gravid
 • hur du får din röst tillbaka och behandla laryngit
 • klamydia och ryggsmärta
 • bästa medicinska webbsajter
 • hur påverkar missbruk tonåring beteende?
 • hur man kommer ihåg när du får ett minne block
 • om kliande hårbotten
 • vad är röntgen för?
 • hur man smyga in aktiviteter hjärnan bygga hela dagen
 • hur man gör en bärare för ditt barns "EpiPen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com