hur man får en god natts sömn

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-06-09
Somna kan en svår sak att göra. Ju mer du inte kan sova, ju mer du tänker på det och skulle sluta att inte få sova alls. Vad kan man göra för att få så mycket välförtjänt shuteye och börja dagen utan energi? . Här är en guide att normalisera din slummer

Du behöver:
en vattenkokare
. 1-2 tsk Organic Strawberry blad.
1 kopp varmt eller ljummet vatten.
1 te kopp, mugg, termos eller te torktumlare.
sked.
muslin påse eller papper tepåse (om du inte har eller vill använda en tesil, te infusionsanordningen, te boll, te filter eller te facket.
).
Ekologisk Stevia blad, ekologiskt producerad honung, ekologiskt socker, eller Splenda.
 (Tillval).
Kettle stå.
Te infusionsanordningen eller te bollen (tillval men bra för rena upp) eller te sil, te bricka, eller filter (tillval men bra för att separera te från blad samt städa upp).
Fat eller papperskorgen.


1.
Före sänggåendet prova att göra aktiviteter som får lugn du som att ta en varmt bad eller läser en boken. Om du sorterar ut till en bok, du avstå från dessa skräck romaner eftersom de kan leda till att du har levande bilder innan sover.
2.
Gör din säng mest bekväm plats för vila. Lätt några doftljus som kan koppla ditt sinne. Lavendel och kamomill är perfekt arom terapeutiska oljor. Kasta i oss mycket kuddar för att göra dig mer tillfreds. Se till att ditt rum är ljudisolerade och har minimal ljuder minst. Om inte, kan vissa omgivningsljud hjälper dränka oönskat ljud.
3.
Om du trots alla ansträngningar du fortfarande inte kan sova, försöka göra några aktiviteter som räkna får eller spela ett instrument. Utövar kan också hjälpa till men inte för mycket eftersom detta kan väcka dig ännu mer. Nyckeln till att få den god natts sömn är att rensa ditt sinne, så ändrar mening från dem som skrämmande tv-serier eller filmer. Du kan också sortera att äta en banan med varm glas mjölk. Banana är rikt på magnesium som hjälper till att koppla av dina muskler.


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:om kliande hårbotten

Relaterade artiklar


 • om Alzheimers sjukdom och död i familjen
 • hur man kontrollerar smärta i brösten genom kosten
 • Är det säkert att måla när du är gravid?
 • gör relaxer håret falla ut?
 • Hur fungerar en infektion startar?
 • Hur slår håret grått?
 • hur du gör din egen mineralsmink
 • om baby akne
 • hur man kan minska förlossningssmärta med andningsteknik
 • klamydia och ryggsmärta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com