hur man kan hjälpa med spädbarn gas

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-06-06
Min lilla pojke var en mycket gasfyllda baby. Sedan frågade jag läkarna vad jag skulle göra för att lindra några av hans smärta. Han skulle gråta eftersom han var obekväm och hans mage skulle skärpa. Allt jag ville göra var att göra det bättre på något sätt. Så bytte jag äntligen honom till soja, som hjälpte lite. Sedan upptäckte jag droppar bebis gas. Jag var fortfarande har problem. Slutligen sa någon mig att sätta en tesked Kayro sirap i sin flaska varje gång jag mata sig. Jag hade bra resultat. Jag behövde inte göra gas droppar överallt gick jag och min lilla pojke hade lättnad slut. det kommer att göra saker och ting mycket mindre stressande för dig och ditt barn

Du behöver:.
1 tsk kayro sirap per flaska
. .


1.
Ett försök att använda soja istället för vanlig formel. Det hjälper med gasen uppdelning. Du kommer att märka dina barn magen isnt så hårt känsla.
2.
Lägg en tesked Kayro sirap i din flaska du har förberett. Och försök att fortsätta att lägga till följande matningen. du så småningom se en förändring.
3.
Skaka alltid och sedan mata ditt barn. Skaka flaskan efter addind det Kayro sryup kommer blanda upp det jämnt. Se till att du hålla gasen droppar runt skull. Lycka


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man kan förebygga, undvika & behandla influensan

Relaterade artiklar


 • Hur identifiera orsaken till smärta i brösten
 • hur är kistor gjorda?
 • om brännskador
 • hur man gör röda hallonblad te
 • Hur slår håret grått?
 • hur man dricka mer vatten för bättre hälsa
 • Hur man naturligtvis öka spermier
 • om uthållighet
 • hur man kan hjälpa med spädbarn gas
 • risker för övervikt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com