hur veta om du kommer att kvalificera sig för sjukförsäkring i Virginia

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-06-01
Individuell sjukförsäkring är helt annorlunda från gruppen (arbetsgivaren sponsrade) sjukförsäkring. Du måste kvalificera sig för enskilda, det vill säga du måste uppfylla längd /vikt riktlinjer, och passera recensioner av din nuvarande hälsotillstånd och tidigare sjukdomshistoria, och även arbeta på ett säkert yrke. Det viktiga är att veta vilka kvalifikationer så att du kan följa stegen nedan för att kvalificera sig för och få sjukförsäkring

Du behöver:. .
Dator med Internetuppkoppling
nuvarande längd och vikt.
förteckning över läkemedel för närvarande och som tidigare fattats.


1.
Alla enskilda sjukförsäkringsbolag, för att avgöra din BMI och ställ din risknivå, användning längd och vikt. Överskrider de riktlinjer även med ett halvt kilo, och du är minskat. Inte alla försäkringsbolag använder samma exakta riktlinjer, så om du vet att du är precis över gränsen och få minskat med en transportör, tillkommer det dig att prova flera mer. Se avsnittet Resurser för den mer liberala riktlinjer. Om du får minskade på grund av längd /vikt riktlinjer så är svaret enkelt (även om att få de resultat som krävs är inte så lätt)-ett mål att förlora åtminstone tillräckligt vikt att falla under gränsen för din längd.
2.
ta för många läkemedel eller ett läkemedel på listan kommer att få dig minskat. Granska listan av läkemedel från resurscentret för att se om någon av dina läkemedel är på den. Arbeta med din läkare för att försöka minimera din receptbelagda läkemedel användning och /eller utnyttja möjliga alternativ som kan bli lika effektiva som minskar inte listan.
3.
Ditt jobb kan påverka din förmåga att få individuell sjukförsäkring. Du kan behöva göra ett val mellan att vara en exotisk dansare eller nöjespark arbetstagaren och ett annat jobb där man kan kvalificera sig för individens hälsa. Se avsnittet Resurser för en lista med jobb som inte är kompatibla med individuella sjukförsäkring.
4.
Dina aktuella och tidigare sjukdomar /historia påverkar din förmåga att köpa sjukförsäkring. Detta är en riktigt tuff situation för många människor, eftersom det inte är något du kan ändra. Du kan inte göra något om din sjukdomshistoria, och det finns mycket du kan göra om många andra nuvarande medicinska tillstånd utom kontrollera symtomen. Så kan du bara hoppas din situation kommer inte att få en nedgång från försäkringsgivare. Det finns en lista över DEKLINABEL villkor i avsnittet Resurs.
5.
En massa små saker kan lägga upp att göra dig en hög risk sökande. Även om du inte är över längd /vikt riktlinjer, ta inga mediciner på nedgång listan, är i ett relativt säkert jobb, och inte har något av DEKLINABEL sjukdomstillstånd, en kombination av små saker kan sätta dig över toppen av risk så långt försäkringsbolag berörs-och de kommer att minska täckningen för dig. Så var flitig med alla ovanstående steg-arbeta för att gå ner i vikt, minska dina recept läkemedelsanvändningen (med din läkares medverkan), och vara konsekvent i att kontrollera alla nuvarande medicinska tillstånd. Då gäller och hoppas på det bästa.

Tips och varningar


 • Om du vet att du är i riskzonen för att bli minskat, gäller för flera försäkringsbolag samtidigt. Använd ett kreditkort för dina första betalning (Kortet kommer inte att belastas förrän du är godkänd). Om du råkar vara godkänd av två eller flera företag, har du en gratis titt period under vilken du kan vägra att acceptera försäkringen. Så kan du plocka ut den bästa politiken och informera andra som du inte accepterar deras täckning.
 • Längd /Vikt riktlinjer kan variera så mycket som 15 kg eller mer mellan olika transportörer. Kontakta en oberoende agent är en klok sak att göra. Din agent kan vägleda dig till de bästa flygbolag om din specifika situation.
 • inte ljuga eller förvränga något på din ansökan. Detta kan komma tillbaka för att hemsöka dig om försäkringsbolaget senare får reda på det-de kan häva din täckning och kommer inte vara skyldiga att betala några krav.
 • Samtidigt, presentera dig själv och dina familjemedlemmar i det mest positiva sätt. Tro inte eller ange alla medicinska frågor eller historia om den inte är fått diagnosen eller om det inte är saklig.
 • Om alla transportörer hos vilka du ansöker nedgång dig, du har andra alternativ. Se "Vad gör du om du är minskat" länken i avsnittet Resurs.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:vad är röntgen för?

  Relaterade artiklar


 • hur man kontrollerar smärta i brösten genom kosten
 • Är det säkert att måla när du är gravid?
 • hur man kan spara pengar på din receptbelagda läkemedel kostnader
 • Så för att lindra smärta från Cankerskav
 • Hur vet man att smärta i urinblåsan är allvarlig
 • Hur man naturligtvis öka spermier
 • Hur fungerar en infektion startar?
 • hur lätt snitt smärta efter ett kejsarsnitt
 • Hur förlossningssmärta skiljer sig från andra typer av smärta?
 • hur man sköter om en Preemie
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com