könsval fruar historier

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-06-17
Medan alla vill ha ett friskt barn, vissa par har sina hjärtan inställd på en pojke, medan andra drömmen om en flicka. Många gamla fruar sagor kvarstår som hävdar att genom att vidta vissa åtgärder eller överväganden i beaktande, kan par faktiskt öka chanserna att få det kön de vill. Medan vissa hånar dessa metoder, andra svär dem

Du behöver:.
Önskan att rädda bränsle genom att sänka temperaturen i våra hem, utan att drabbas hypotermi

Historia <.

Viljan att öka oddsen att få barn av ett visst kön går tillbaka århundraden, och kön försök urval kan spåras tillbaka till forntida kulturer. Exempelvis rekommenderas kända grekiska filosofen Aristoteles (384 till 322 f Kr) män som ville ha pojkar att knyta vänstra testikeln när kärlek att göra. I det trettonde århundradet CE använde kinesiska en uppfattning diagram som användes astrologi att förutsäga kön av barn bygger på den dag de är utformade.

Funktioner

Timing föreställning är en del av dessa fruar berättelser, främst i asiatisk folklore: tänka på en udda dag för en pojke, jämna dag för en flicka, under vaxning månen för en flicka, och avtagande månen för en pojke.

Typer

De flesta västerländska könsval råd kretsar kring matvanor och samlagen positioner. Dessa metoder tros göra det lättare för spermierna kodade med önskat kön att nå ägget. Kostråd ingår mamman äter mer rött kött och salt mat på en pojke, och fadern äter mer godis. För en tjej bör båda föräldrarna äta mer skaldjur och grönsaker, och mamma ska äta massor av choklad. I samlagen, ha sex i missionärsställningen, eller låta mamman att få orgasm först för att öka oddsen att få en flicka. Att ha sex i stående ställning, eller med moderns North Head ansikte är avsedd att garantera en pojke.

Missuppfattningar

De flesta tekniker könsval syftar till modern, men det är faderns spermier som utför det kromosom och som avgör könet på barnet. Om spermier bär på Y-kromosomen, kommer barnet bli en pojke, om den bär på X-kromosomen, blir det en flicka. Annan missuppfattning är att urvalet försök göras under graviditeten, eller åtminstone den första trimestern. Barnets kön är genetiskt bestäms vid tiden för befruktningen, baserat på kromosom transporteras med spermier som befruktar ägget.

Expert Insight

Enligt graviditet-info. net finns det sätt att öka chansen att föräldrarna får det kön de vill (se Resurser). Dessa sätt involvera medicinska ingrepp: spermier metoder sortering som skiljer mellan X-kromosom spermier och Y-kromosom sperma eller genetisk testning på befruktade ägg. Enligt läkare intervjuas för WebMD. com, gör öva gamla fruar sagor om kost eller sex positioner inte ge mer än de 50 procent oddsen att naturen redan ger (se Resurser). Även oftast ofarliga att prova, de är ingen garanti, och vissa metoder kan faktiskt göra tänka försvåras.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:vad män bör veta om klimakteriet

Relaterade artiklar


 • om kliande hårbotten
 • hur man kontrollerar smärta i brösten genom kosten
 • hur man får en god natts sömn
 • som tvål dödar bakterier bäst?
 • äldreomsorg lösningar
 • tecken och symtom på en svampinfektion
 • hur man kan bli av graviditetsillamående under graviditeten
 • hur man kan spara pengar på din receptbelagda läkemedel kostnader
 • navelsträngsblod bank
 • hur man rengör syntetiska hår
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com