om kön urval dieter

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-06-16
De säger att du är vad du äter, men kanske är du vad dina föräldrar åt. Kön urval kost förespråkar säga att det som föräldrarna äter före, under eller efter konceptionen kan bidra till att avgöra könet på barnet. Dessa dieter har funnits i århundraden, och par med en tydlig förkärlek för en pojke eller en flicka är i dag beredd att ge dem en chans om det innebär att ge dem ett försprång på oddset

Du behöver:.
ett öppet sinne.
.
En önskan att bli bättre.
.
Tid (är pensionerad inte gör ont!).
.
Fastställande.
.
Inga ursäkter!.
Verktyg för handeln: Mine är: en kratta, några handskar, en spade, skottkärra och bra skor
. .
Kunskap om vilka aktiviteter ni kommer att njuta-och nej, inte tittar på TV räknas inte
. .
En tidskrift eller loggar, för dem som gillar att gillar att hålla koll.
 Personligen tycker jag att det gör mig rebell!.

Betydelse

Kön val är särskilt viktigt för par som har en stark preferens för det ena könet eller det andra. Oavsett vad parets skäl till att vilja ett visst kön, laboratorium förfaranden med artificiell insemination är ofta uteslutet, att vara alltför invasiva eller för dyra för paret i smaken. Även mer forskning på kost könsval pågår, har ingen orsak-verkan slutsatser hittats, men det är bevis på vissa sammanslutningar att ge kön industrin urval kost och par en förhoppning att de kan hålla fast

Funktion <.

Medan skrock och folktro om vilken mat bidra till att öka oddsen att bli gravid antingen en pojke eller en flicka har funnits långt innan vetenskapen började granska deras potential, modern jämställdhetsförespråkarna urval kost tro att en kvinna kan attrahera antingen Y -kromosom sperma för en pojke, eller X-kromosom spermier efter en flicka, genom att förändra hennes kropp kemi genom vad hon äter för veckorna före befruktningen. Man tror att den alkalinitet eller surhetsgrad en kvinnas inre miljö är en viktig faktor i vilket spermierna göra det till ägget.

Funktioner

För flera veckor innan du försöker bli gravid, en mamma som vill ha en pojke ska äta en kost rik på natrium och kalium: rött kött, salta snacks, hela kolhydrater vete och kalium-berikad frukt och grönsaker. Om det är en flicka paret vill ska mamman äta en kost rik på magnesium och kalcium: mejeriprodukter, fisk, gröna bladgrönsaker och, enligt vissa, choklad. Dessutom bör mamman undvika de livsmedel som bidrar till att främja utformningen av kön hon vill inte.

Varning

Även om det verkar ofarligt att äta mer eller mindre av vissa typer av livsmedel före utforma en baby, kvinnor försöker bli gravida bör använda sunt förnuft i avseende på deras kost. Kompromissa aldrig kalorier eller viktiga näringsämnen för kön val. Kvinnor med sjukdomar som högt blodtryck eller diabetes bör vara försiktig med att FROSSA i mat som kan äventyra deras hälsa. Ingenting bör vara av mer intresse för en kvinna som vill ha barn än hennes hälsa.

Expert Insight

Många experter är osäkra av naturliga metoder könsval. Dr Alan Copperman, en reproduktiv endokrinolog som intervjuades av CBS på kön val, tar ställning att ingen av dem ge dig bättre odds än de 50 procent chans att naturen ger dig. Han tror att bara tekniska processer, exempelvis spermier sortering och gentester som kräver provrörsbefruktning, kan effektivt förbättra oddsen, och han varnar par att inte investera i någon dyr diet könsval planer på marknaden som kostar flera hundra dollar.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:Hur en form blodpropp?

Relaterade artiklar


 • hur man kan förebygga, undvika & behandla influensan
 • äldreomsorg lösningar
 • hur bli gravid
 • Är det säkert att ta sömntabletter under graviditeten?
 • hur man får en god natts sömn
 • hur man kan bli av graviditetsillamående under graviditeten
 • hur man kan spara pengar på din receptbelagda läkemedel kostnader
 • risker för övervikt
 • hur man hanterar svanskotan smärta (svanskotan smärta) under graviditeten
 • om kliande hårbotten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com