om uthållighet

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-06-05
Uthållighet definieras som att kunna upprätthålla långvariga stressande insatser såsom motion, arbete, dansa eller något som kräver insatser, både mentalt och fysiskt. De som en stor uthållighet kan köra maraton, jonglera många uppgifter och gör bra i skolan. Stamina kräver blotta kraft mänskliga hjul makt

Du behöver:.
Ett influensavaccin
. Tvål.
Kleenex.
Kycklingsoppa.
Paracetamol eller ibuprofen.
Vicks VapoRub.
Halls halstabletter.
Saltlösning.

Betydelse

en önskan att förbättra ditt liv på ett eller annat sätt leder till betydande resultat. Exempelvis forskare-har kunnat skapa sofistikerade robotar med förmåga att resa, registrera och analysera stenprover på Mars-med uthållighet. Om ingen hade lust att skjuta sig till en annan nivå, skulle vi bli en mycket lat och improduktiva samhället som helhet.

Effekter

Människor som uthållighet är mycket mer framgångsrika än de människor som inte skjuta fram emot att få saker gjorda. Trycka mot en mål-och komma dit kan vara mycket givande.

Fördelar

Med mer uthållighet, kommer du bli starkare fysiskt och mentalt. Som ett resultat, utvecklas mer förtroende från att nå milstolpar i ditt liv.

Potentiella

Någon som kan utveckla uthållighet. Det tar bara ansträngning. Vissa människor kanske inte har uthållighet på grund av dålig hälsa eller näring. De kan känna sig svag och trött, och förlorar motivationen. Människor kan förändra sina liv och utveckla uthållighet som krävs för att uppnå sina mål. Att ta itu med hälsoproblem med kost, motion och kost är det första steget mot att bygga uthållighet. Dricka 8 till 10 glas renat vatten varje dag, samt äta rätt kan räcka långt. Ta en multi-vitamin-och mineraltillskott förutom en B-komplex komplettera med minst 50 mg för varje B-vitaminer. Dessa vitaminer hjälper nervsystemet och ökar energi nivåer. Människor som har uthållighet är de som har ett stort stöd system. Söka relationer som hjälper dig att göra ditt bästa och leva upp till dina otroliga mänskliga potential. Styrketräning har också visat sig bidra till att öka uthålligheten hos vissa personer. Människor som har mer muskelmassa tenderar att pressa sig själva längre i varje allé av deras liv.

Expert Insight

Dr Linda Page, författaren till "Friska Healing, säger att en person kan utveckla mer uthållighet genom att ge kroppen vad den behöver för att må bra (se Resurser). Det gamla ordspråket "Du är vad du äter" är sant! Vår kropp är som en väl oljad maskin och när vi ger vår kropp vad den längtar vi kan gå mycket längre. Dricka grönt juice laddad med immunförsvaret att öka super mat som Spirulina är ett bra sätt att öka uthålligheten. Spirulina är laddad med protein, B-vitaminer, aminosyror och kelaterade mineraler.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:när får brösten slutar växa?

Relaterade artiklar


 • hur påverkar missbruk tonåring beteende?
 • vad är röntgen för?
 • hur man smyga in aktiviteter hjärnan bygga hela dagen
 • hur du gör din egen mineralsmink
 • vad är det bästa sättet att ta bort oönskat hår?
 • vad är nutramigen gjorda av?
 • hur du håller din julgran från att göra dig sjuk
 • hur lätt snitt smärta efter ett kejsarsnitt
 • Hur man naturligtvis öka spermier
 • hur man kan minska smärta från artros
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com