tekniker för att bli gravid flickor

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-06-24
Generellt, har ett par väntar barn en 50/50 chans att få en pojke eller en flicka. Detta beror hälften av spermier en manlig gör innehåller ett X-kromosom, vilket skulle leda till en flicka baby, och hälften innehåller Y-kromosom, vilket skulle göra barnet en pojke. Det finns dock några metoder för föreställning som vissa människor tror går att öka chanserna att få antingen en pojke eller en flicka

Historia

Kön val har försök i hundratals år. Det kinesiska föreställning diagrammet är en forntida väg och ta reda på barnets kön som fortfarande är i bruk. Denna metod använder barnets månad efter befruktningen och moderns ålder att avgöra könet på barnet och är bjudet att vara mer än 90 procent korrekt.

Betydelse

Där finns många anledningar människor föredrar att välja könet på deras baby. Även i många fall dessa skäl är personliga, i vissa kulturer har en baby på ett kön över ett annat är önskvärt. Exempelvis i många österländska kulturer pojke bebisar hålls i mycket högre avseende än flickor, så att veta hur man utarbetar en tjej kommer också att föreslå sätt att undvika att bli gravid en.

Typer

Shettles metod könsval har kommit till bred användning sedan Dr Landrum B. Shettles bok publicerades första gången 1996. Denna metod bygger på premissen att spermierna innehåller Y-kromosomer är lättare eftersom de har mindre genetiska materialet i dem. Denna metod ingår att ha samlag i missionärsställningen samt ha samlag varje dag från slutet av en kvinnas period fram till tre dagar innan ägglossningen. Om spermier införs tre dagar innan ägglossning, desto snabbare Y-kromosomen innehåller spermier har redan gjort upp i fortplantningsorganen och har i stort sett dog ut, lämnar långsam men säker-X-kromosom innehåller spermier finns att befrukta ägget och göra en flicka. Shettles också råder kvinnor att avstå från att ha orgasmer under samlag, eftersom detta skapar en miljö i slidan som är mer lämplig för Y-kromosom spermier.

Teorier /Spekulationer

Enligt skrock finns många sätt att bli gravid flickor. Om din älskog är på eftermiddagen, på ett jämna dag, under en fullmåne, och inleddes av kvinnlig partner, har du större chans att få en flicka. Denna chans är bättre om kvinnan har en kost rik på kalcium och magnesium med god dos av fisk och choklad blandas i.

Varning

Par som vill ha ett flicka baby kan också gå igenom processen med spermier sorteras. Kvinnliga och manliga skapa spermier sorteras (baserat på deras vikt), och då endast spermier innehåller X könskromosomerna är användas för att befrukta den kvinnliga i färd med intrauterin insemination. Denna process är kostsam, dock och även om chanserna att få en tjej barn är ökat från 50 procent och 90 procent, är chansen att IUI lyckas endast 35 procent, enligt In-Kön. com.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man gör nya vänner

Relaterade artiklar


 • klamydia och ryggsmärta
 • vad tester kan göras för att se blockerade äggledare?
 • Är det säkert att ta sömntabletter under graviditeten?
 • tecken och symtom av Streptococcus B och hjärnhinneinflammation
 • hur påverkar missbruk tonåring beteende?
 • hur man kan förebygga, undvika & behandla influensan
 • hur man kan förebygga infektion huvudlöss
 • risker för övervikt
 • hur man ska leva till ålder 81 och förbli frisk
 • om infertila män
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com