vilket är det bästa uppvärmd ögonfransböjaren?

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-06-13
De flesta kvinnor förmodligen inser inte att de behöver en uppvärmd ögonfransböjaren --- tills de prova en för första gången, det är! Uppvärmd ögonfransar papiljotter möjligt för användare att krypa sina ögonfransar och få en extra "pop" för att deras ögon liknar effekten av att använda lösögonfransar. Det finns flera utmärkta uppvärmda ögonfransar papiljotter tillgängliga på marknaden dessa dagar

Identification

Sephora Professional Mini ögonfransböjaren anses vara den bästa på marknaden, med sin kam spets trollspö och användarvänlighet. Detta prisvärda uppvärmda lash locktång är föremål för lysande recensioner av många kosmetika bloggar och deras läsare, som Specktra. net och skönhet tips idag.

Överväganden

Sephora mini locktång säljer för $ 16. Även om många människor anser att det bästa, är det en bra idé att jämföra och kontrastera de priser och funktioner för liknande produkter. Versioner att överväga inkluderar produkter från Ardell Lash ($ 3. 99), Godefroy ($ 15), Hot Lashes ($ 29,95) och Talika ($ 37).

Fördelar

Sephora mini locktång är idealisk för curling super rak, "tråkig" ögonfransar att göra dem omfattande och levande. Det är väldigt lätt att använda. Efter att vrida locktång, vänta femton sekunder. Sätt kammen på din fransraden precis ovanför ögonfransarna, hiss, kamma dina fransar i den form du vill, hålla i två sekunder och släpp sedan. En av de saker som verkligen sätter Sephora locktång från resten är att det aldrig blir varm --- inte hett. På så sätt behöver du inte risken för att bränna eller skada dina ögonfransar!

Varning

Trots att anvisningarna för många ögonfransar papiljotter ange att du kan använda dem när du redan har ansökt din mascara, är det bättre att Lägg på mascara efter curling dina fransar. Ögonfransböjaren är värme kan orsaka smörj mascara.

Expert Insight

Se till att dina ögonfransar är rena och torra innan curling dem.
Du kan köpa den Sephora uppvärmd ögonfrans papiljotter online eller på din lokala Sephora butik.
Om du köper online ögonfransböjaren erbjuder Sephora fri frakt på beställningar över $ 50.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man gör stingling nässlor teblad

Relaterade artiklar


 • hur man dricka mer vatten för bättre hälsa
 • hur man kan hjälpa ett barn sätter i kontaktlinser
 • hur man kan hjälpa med spädbarn gas
 • när får brösten slutar växa?
 • hur man rengör syntetiska hår
 • hur man köper en medicinsk varning armband
 • hur man får det bästa av din läkare
 • navelsträngsblod bank
 • hur man kan förstå siffrorna på min monokel recept
 • Hur man naturligtvis öka spermier
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com