är bröstförstoring piller säkert?

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-07-24
Många kvinnor är missnöjda med storleken på sina bröst. I dagens samhälle där skönhet är hedrad så starkt, orsakar detta missnöje många kvinnor att leta efter ett sätt att göra sina bröst större. Många kan överväga piller bröstförstoring. Det finns dock allvarliga oro över huruvida dessa produkter är säkra, och kvinnor överväger att ta dem måste vara medvetna om detta

Funktion

Bröstförstoring piller innehåller växtbaserade ingredienser som möjligen skapa en östrogenliknande effekt på kroppen. Detta innebär att de i teorin skulle kunna leda till en ökning av bröst. Kvinnor som är missnöjda med storleken på sina bröst anser ofta denna möjlighet i stället för operation, eftersom det är mycket billigare, och i deras sinnen, säkrare. Det finns dock ett mått på riskerna med piller bröstförstoring, som många konsumenter inte vet någonting om.

Funktioner

varje typ av bröstförstoring piller har en unik växtbaserade formulering, men nästan alla av dem är gjorda av naturliga, växtbaserade ingredienser. Vanliga örter som används i piller bröstförstoring är humle, såg Kardbenedikt, dong quai, Palmetto, wild yam, fänkålsfrön, bockhornsklöver, nötkreatur äggstocken extrakt och Pueraria Mirifica. Några av dessa ingredienser, inklusive bockhornsklöver och fänkål, användes i äldre tider tänkt bröst förstorings. Andra är senare tillskott till bröstförstoring piller.

Effekter

Bröstförstoring piller påstår sig arbeta genom att orsaka samma hormonella förändringar som sker under puberteten. Dessa hormonella förändringar utlösa kroppens att fastställa fettdepåer i brösten, och inte i andra delar av kroppen. Om piller verkligen orsakat denna hormonella förändringar, skulle de arbetar. Det finns dock få vetenskapliga bevis att sätta fingret på om de faktiskt orsakar förändringar i hormoner som de påstår att orsaka. Dessutom finns det inga bevis om huruvida eller inte några effekter av piller är permanenta.

Överväganden

Eftersom piller bröst förbättring är växtbaserade produkter, är de inte övervakas av de organ som övervakar receptbelagda läkemedel. Detta innebär att det finns mycket färre säkerheten studier gjorts på dessa produkter. Långtidsstudier i de potentiella farorna med att ta dessa tillskott har inte gjorts. Dessutom kan vissa kvinnor vara allergisk mot ett eller flera av de ingredienser i produkterna, och eftersom dessa ingredienser är ofta inte finns i vardagliga livsmedel kan en kvinna ta en av dessa piller utan att veta om en eventuell allergi.

Varning

är så bröstförstoring piller säkert? Om de fungerar som annonseras, det finns en god chans är de inte. Om piller har en östrogenliknande effekt på kroppen, det finns många potentiella faror för att ta dem. Östrogen anses vara ett potentiellt orsaka livmodercancer. Dessutom finns det en möjlighet att pillren kan störa menstruation, fertilitet och vissa hormonella födelse bekämpningsmetoder. Ingen av dessa faror har bevisats, men de har inte motbevisats heller, som orsakar de flesta läkare att avskräcka från användning av växtbaserade piller bröstförstoring.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:om traditionella surrogatmödrar

Relaterade artiklar


 • om cetaphil
 • Hur ofta ska du tvätta händerna?
 • hur veta om du kommer att kvalificera sig för sjukförsäkring i Virginia
 • hur aktier du medicin skåp för kallt väder
 • hur man kan stoppa angina rättsmedel smärta hemma
 • hur man kan hjälpa någon som är med ett beslag
 • hur man avfyrar en dålig läkare
 • vilket är det bästa uppvärmd ögonfransböjaren?
 • klamydia och ryggsmärta
 • om ultraljud
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com