hur man handskas med barnfetma

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-07-30
Fetma är ett växande problem med i vårt samhälle och det är våra barn som bara den tyngsta delen av vår praktiska snabbmatskulturen. Förekomsten av fetma har nästan fördubblats med under det senaste årtiondet och är tänkt att öka till astronomiska siffror med under de närmaste åren. Även snabbmat företag och samhället spelar en stor roll i detta sammanbrott, det finns många saker vi kan börja göra just nu för att lindra denna fråga innan den når total förödelse

Du behöver:. .
Awareness
Engagemang.
Denna enkla teknik.


1.
Begränsa ditt barns TV-tid. I genomsnitt tillbringar barnen någon där mellan 4 till 5 timmar per dag tanklöst tittar på TV. Utöver detta mindlessness, de är också tanklöst mumsa på chips, läsk och skräpmat som under loppet av några månader kan lägga hundratals om inte tusentals kalorier över deras normala dagliga konsumtion. Gör tv ett privilegium och inte en rättighet, när allt det är du som höjer ditt barn inte den falska One Eyed idol vi kallar TV.
2.
Tänk om drycker. Föräldrar till överviktiga barn är ofta förbryllade till varför lilla Timmy är inte så liten och kommer att hävda att han inte äter mycket. Vad de inte inser är att det är lika lätt att dricka på kalorier som det är att äta på kalorier. Vad deras barn dricker hela dagen nästan, om inte viktigare att vad de äter hela dagen. Jag tror ärligt talat att läsk och söta drycker har gjort det enkelt och bekvämt att bli feta och att de flesta människor är omedvetna om att en del läsk och drinkar är packade med kalorier. Jag uppmanar er att byta ut ditt hushåll drycker för iste eller Gatorade eller någon form av lågkaloridiet dricka.
3.
Barnen var tänkt att springa och leka i stället de äter och spelar video spel. Uppmuntra dina barn att leka och göra något aktivt i minst en timme om dagen. Du behöver inte vara rik för att engagera barn i aktivitet. Saker som att gå på en cykeltur eller spela fångsten eller skateboard kan bränna tillgång kalorier bort på ett roligt och effektivt sätt.
4.
Sist men inte minst, jag har alltid trott att barn gör som du gör och inte som du säger. Om du vill att dina barn ska vara friska måste du visa dem genom exempel. När du tar fullt ansvar för din hälsa, dina barn se det och följa efter också.


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:om projektil kräkningar

Relaterade artiklar


 • hur man ska äta bönor utan pinsamt gas
 • hur man dricka mer vatten för bättre hälsa
 • vad är nutramigen gjorda av?
 • hur man gör stingling nässlor teblad
 • Hur identifiera orsaken till smärta i brösten
 • könsval fruar historier
 • hur du får din röst tillbaka och behandla laryngit
 • bästa medicinska webbsajter
 • hur man kontrollerar smärta i brösten genom kosten
 • hur man kan hjälpa någon som är med ett beslag
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com