hur man kan minska dina bröst

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-07-18
Även om mycket fokus läggs på kvinnor som söker medhjälpare bröstförstoring, finns det ett ökande antal kvinnor som försöker minska sina bröst. Oavsett om man vill på grund av ryggproblem eller ett allmänt vill ändra din profil, att välja den rätta metoden för din livsstil är nyckeln till framgång. Bröstförminskning är inte ditt enda alternativ att uppnå en mindre byst
1.
Ner i vikt gradvis för att förhindra bröst hängande. Även om du kanske vill vakna upp med en mindre byst i morgon, båda för snabbt kan lämna dig med lös hud och minskad muskeltonus. Sikta på att inte förlora mer än 1 till 2 pounds per vecka att förhindra alltför stora hängande.
2.
Avstå från att använda p-piller. Många formler innehåller hormoner som accentuera totala bröst. Överväg annan preventivmedel alternativ om du upplever detta oönskade biverkningar.
3.
Satsa på bröstförminskning. Den vanligaste av verksamhet inkluderar sämre BLOMSTJÄLK tekniken och den vertikala ärr tekniken. En individuell hälsobedömning och din kirurgisk preferenser kommer att avgöra vilken metod som är bäst för dig. Välj fettsugning enbart tekniker för minskade återhämtningstid.
4.
Ändra din kost för att minska dina bröst. Eftersom bröstvävnaden består mestadels av fett, minskar din totala fettintaget kan leda till en minskad byst linje. Övervaka din kost genom att föra en detaljerad logg intag. Bedöma varje matgrupp att säkerställa att du får tillräckligt med näring samtidigt som man försöker minska dina bröst.
5.
ta piller bröstförminskning. Dessa piller syftar till att påverka storleken och mängden fettceller i brösten. Det finns många sorter att välja mellan bland annat dagliga dos alternativ. Rådgör med din läkare innan du påbörjar denna typ av behandling för att undvika komplikationer. Även om många produkter använder helt naturliga ingredienser, kan du möter fortfarande negativa effekter till följd av förhållanden såsom allergiska reaktioner.
6.
Ändra ditt träningsprogram för att minska dina bröst. Delta i aerob träning 3 till 4 gånger i veckan för att minska dina bröst. Utför ett ökande antal armhävningar varje dag för att få en fastare bröst profil. Inriktning bröstmusklerna med tyngdlyftning övningar kan också bidra till att minska dina bröst.

Tips och varningar


 • Bär en minimering av behå för att uppnå utseende av mindre bröst . Använd en kombination av bröst-reducerande tekniker för bättre resultat.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:Vad betyder blod i pall?

  Relaterade artiklar


 • Vilka är fördelarna med navelsträngsblod bank?
 • tecken och symtom på en svampinfektion
 • Är det säkert att måla när du är gravid?
 • hur veta om du kommer att kvalificera sig för sjukförsäkring i Virginia
 • Hur vet man att smärta i urinblåsan är allvarlig
 • hur man säkert ta Ambien eller zolpidem eller någon annan sömntablett
 • Vad betyder blod i pall?
 • hur har en miljövänlig perioden
 • om brännskador
 • när får brösten slutar växa?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com