om Nizoral schampo

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-07-06
Om du lider av förlägenhet och obehag av mjäll, vill du förmodligen något kraftfullt för att ta hand om problemet en gång för alla. Svaret på ditt problem kan vara Nizoral schampo. Denna anti-mjäll schampo innehåller en kraftfull anti-svamp medel, så se till att lära sig om det innan du använder den så att du kan använda den säkert och effektivt

Funktion

Nizoral är en anti-mjäll schampo som fungerar mot orsaken till mjäll, vilket är en svamp som lever på hårbotten som kallas Pityorosporum ovale. Typiska mjäll schampo arbete genom att ändra i hårbotten's pH-nivåer. Detta bör leda till att svampen att dö, eftersom det förändrar miljön i hårbotten att göra det svårt för svampen att överleva. Innehåller emellertid Nizoral en patenterad ingrediens som kallas ketokonazol, som faktiskt dödar de svampar som orsakar mjäll.

Betydelse

ketokonazol på Nizoral är en antimykotisk substans som har den unika förmågan att fortsätta arbeta efter den ursprungliga ansökan . Denna agent följer faktiskt till proteiner i hårbotten, vilket innebär den aktiva ingrediensen fortsätter att fungera efter den första schampo, även om användaren använder en annan schampo eller stylingprodukt mellan tvätt med Nizoral schampo. Det faktum att produkten inte behöver användas dagligen gör den till en mer kostnadseffektiv lösning mjäll.

Tidsplan

När du börjar använda Nizoral schampo, använda den två gånger i veckan under de första fyra veckorna. Lämnar schampo i hårbotten i tre till fem minuter är viktigt att ge den aktiva substansen att ansluta sig till proteiner och fortsätta jobba. Efter mjäll är under kontroll, använd schampo en gång varje eller två veckor. Detta kallas för "förebyggande" fas och är nödvändigt för att hålla mjäll från att återvända. Mellan behandlingarna kan du använda ditt vanliga schampo eller balsam utan att påverka mjäll förebyggande.

Varning

finns det vissa tänkbara biverkningar till att använda Nizoral schampo. Vissa personer upplever små pustler, eller finnar, deras hårbotten. Andra upplever klåda och torr hud. Några kommer att ha onormal hårstruktur. Håravfall är en sällsynt potentiell biverkning. Schampot kan interagera med andra över disk och receptbelagda läkemedel, speciellt läkemedel som används på håret eller hårbotten, så se till att tala med din läkare innan du använder Nizoral om du använder andra mediciner.

Överväganden

Gravida kvinnor bör iaktta försiktighet vid användning Nizoral, eftersom effekterna av den aktiva substansen på ofödda barn är ännu okänd. Det verkar vara någon fara för fostret när läkemedlet tas internt. Produkten bör endast användas av gravida kvinnor i extrema orsaker och under överinseende av en läkare. Effekten av medicineringen på barn som ammas är ännu inte känt, så amning mammor bör tala med sin läkare innan du använder Nizoral schampo.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man förbereder kroppen för graviditet

Relaterade artiklar


 • hur man skaka dem eftermiddag blahs
 • hur man förbereder kroppen för graviditet
 • kan potten göra män infertila?
 • om cetaphil
 • hur man ska leva till ålder 81 och förbli frisk
 • hur man hittar användbara presenter för seniorer och äldre
 • hur man kan förebygga infektion huvudlöss
 • hur man gör en bärare för ditt barns "EpiPen
 • Så för att lindra smärta från Cankerskav
 • hur man kontrollerar smärta i brösten genom kosten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com