om elektrolys

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-07-28
Elektrolys är en permanent hårborttagning metod som skapades för över hundra år sedan i USA. Med elektrolys, är en nål som är inom en hårsäck och en elektrisk puls överförs via nålen. Om hårsäcken är i en aktiv fas medan detta elektrisk puls skickas genom det sannolikt inte kommer att växa igen. Elektrolys är en populär hårborttagning behandling eftersom det är en av de enda permanenta och effektiv borttagning metoder

Du behöver:. .
Awareness
Engagemang.
Denna enkla teknik.

Funktion

Med elektrolys permanent hårborttagning metod, är en steril nål placeras i varje hårsäck. Sedan dödar en lägre nivå ström omedelbart hårsäcken. Eftersom det finns många hårsäckar över hela kroppen, kan elektrolys vara en mycket tidskrävande och ofta omständlig process, som kräver flera utnämningar. På grund av tidsfaktorn, är det bäst utförs på mindre områden såsom haka, överläpp och ögonbryn.

Expert Insight

Med elektrolys kan håret tas bort från nästan var som helst på kroppen, inklusive bikinilinjen , ben, överläpp, rygg (för män) och de flesta andra kroppsdelar. De enda kroppsdelar där elektrolys inte kan göras är öronen, från ovanpå en mullvad och från insidan av näsan.

Typer

Det finns tre grundläggande typer av elektrolys. Termolys är en typ, och det är en värme ström som skapas av radiovågor. Galvanisk är en typ av elektrolys, där en elektrokemisk nuvarande gör lite lut. Slutligen blandning är en typ av elektrolys där en elektrokemisk reaktion skapas snabbare med en kombination av de två första metoderna.

Fördelar

Det finns många fördelar med att få elektrolys gjort. Elektrolys har, i särklass, den längsta och mest framgångsrika historia av permanent hårborttagning av kroppen. Dessutom har elektrolys över 125 år av kliniskt bevisad effektivitet samt säkerhet. De flesta som har haft elektrolys gjort aldrig behöver tänka på hårborttagning någonsin igen.

Överväganden

Innan jag elektrolys gjort, det finns flera nackdelar som du bör tänka på. Elektrolys kan bli väldigt dyrt, tidskrävande, smärtsamt och ofta svåra på större mängder av hår. Det kan också resultera i hudskador, infektion spridas till och med hår återväxt. Dessutom svarar inte alla samma att elektrolys, så det kanske inte fungerar i att ta bort håret alls.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:är laser hårborttagning säkra under graviditeten?

Relaterade artiklar


 • Hur skyddar chapstick läppar?
 • Hur påverkar förstoppning ett barn?
 • hur man kan minska dina bröst
 • hur man skaka dem eftermiddag blahs
 • hur man skotta snö säkert
 • Hur påverkar graviditet humör?
 • om sulfiter
 • hur man ska behandla ditt barns öroninfektion utan antibiotika
 • Vad är definitionen av pulmonell andning?
 • Hur IUD arbete?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com