om kortsiktiga sjukförsäkring

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-07-13
Kortfristig är en politik används för att täcka en individ för en liten tid. Det är fördelaktigt att hålla en person som omfattas, men är inte för alla. Varje person funderar på att ansöka om en kortsiktig politik bör forskning fördelar och downfalls att registrera dig för ett

Funktion

Kort sikt sjukförsäkring finns att köpa för personer som är i mellan vanlig sjukförsäkring politik. Ett exempel på detta skulle vara när du har lämnat din nuvarande arbetsgivare och har börjat ett nytt jobb. Din nya position kanske inte har sjukförsäkring tillgängliga för dig tills du har en prövoperiod. I detta fall skulle du behöva hitta något som skulle kunna täcka dig tills den nya politiken trädde i kraft.

Tidsplan

Korta försäkring är avsedd att användas under en kortare tid. Den används vanligen i 6 till 12 månader, och de flesta försäkringsbolag kommer inte låta dig registrera dig för under längre tid än 1 år. Tidsfristen är tänkt som en avskräckande för att förhindra folk att hänga på till en kortsiktig politik, eftersom de inte är avsedda för permanent bruk och skulle kosta en kund mer i längden än en vanlig politik.

Funktioner

Normalt kortfristig täcker stora medicinska artiklar, som i sluten och poliklinisk sjukhusvård, radiologi, avgifter labb och receptbelagda läkemedel. Självriskerna variera allt från $ 250 till $ 7. 500, med den månatliga avgiften går ner i samband med den avdragsgilla går upp. Vissa kommer även ha möjlighet att copays för läkarbesök.

Fördelar

Den främsta fördelen med att använda en kort sikt försäkring är att en individ eller familj skulle täckas mellan politiken för en chans att någon blir allvarligt skadad eller sjuk.

Trots att de kan vara dyra, de är generellt billigare än en kobra plan.

Överväganden

Korta försäkringar inte är avsedda för på lång sikt. De är dyrare och inte ger dig fördelarna av en långsiktig politik. De inte täcker tandvård eller vision, och de normalt inte har samarbete betalar.

Även kortsiktiga planer vanligtvis inte täcker tidigare villkor. Du bör kontrollera med försäkringsbolaget om du har en redan befintlig skick att se om det kommer att omfattas. Om inte, bör du överväga att hitta ett sätt att registrera sig för en mer permanent politik.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:Hur man vet om du är gravid: tecken och symtom på graviditet

Relaterade artiklar


 • hur man sköter om en Preemie
 • hur man smyga in aktiviteter hjärnan bygga hela dagen
 • Hur ofta ska du tvätta händerna?
 • När ska gå till en fertilitetsklinik
 • vilket är det bästa uppvärmd ögonfransböjaren?
 • om kön urval dieter
 • om ansikte massage
 • kan potten göra män infertila?
 • Hur förlossningssmärta skiljer sig från andra typer av smärta?
 • Är det säkert att ta sömntabletter under graviditeten?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com