produkter för äldre

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-07-14
När man blir äldre, utvecklar ett behov av speciella föremål och hjälpmedel för att i dag till dag levande, på grund av artrit, bristande rörlighet, inkontinens och andra specifika problem på åldrande. Ett behov av att vara oberoende är realistiskt möjligt för många äldre med hjälp av olika hjälp tjänster som är alltid tillgängliga på ett ögonblick, borde det bli ett behov

Funktion

Artrit påverkar funktionen av händerna i en massa människor, vilket gör det svårt att skruva syltburkar. Denna produkt, Un-Skru, som är vida spritt hos återförsäljare, anbringar på undersidan av skåp eller bänkskivor att arbeta för dig. Detta kök gadget kan du skruva burkar med bara en hand. Inga ansträngande eller, ont i händerna, bara funktionella praktiska

Effects

Seniorer lider av de förödande effekterna av osteoporos kan behöva en lyftanordning för att hjälpa dem att komma in och ut ur en plats. . Enkla åtgärder som att få upp från en stol kan orsaka benskörhet att spricka, och hjälp skulle normalt inte vara nödvändig. Stolliftar är billiga, praktiska och eliminerar behovet av en annan persons hjälpa. Kostar överkomligt på runt $ 40, den enkla stolliften enheten är ett fynd. Plysch och bekväma vilstol liftar med bifogade fjärrkontroller finns för runt $ 600 (se Resurser nedan).

Förebyggande /Lösning

Som man blir äldre, börjar kroppen att sakta ner, och blåskontroll kan bli svårt. Inkontinens kan påverka en äldre livsstil till en punkt där går till funktioner utanför hemmet är inte ett alternativ. Förebyggande av små olyckor är möjligt med manliga och kvinnliga personliga underkläder som sitter åt och diskret under normala, vardagliga kläder så att ingen misstänker blåsdysfunktion (se Resurser nedan).

Fördelar

Medicare nyligen avskaffat "stol eller säng förlossning regel "så seniorer kan omfattas av en elektrisk rörlighet enhet som en skoter eller rörlighet stol. Medicare avskaffades också behovet av ett certifikat är medicinskt nödvändig form. Allt man behöver göra för att kvalificera är att ha ett behov av att flytta runt i hemmet. Citerar Medicare: Medicare kommer att acceptera ". . . dokumentation i journalen av mottagarens behov av assistans med rörlighet i hemmet, samt vilken typ av teknik som behövs", tillsammans med ett skriftligt recept från läkare på leverantören.

Tidsplan

Tid är det väsentliga när det gäller seniorer som föll ned och oförmögen att resa sig på grund av healh villkor eller medicinska akutfall. Bor ensamma i hemmet genom personliga val innebär en mindre risk för utsatta pensionärer när du bär sjukvårdare alert halsband (se Resurser nedan) där Hjälp finns alltid vid ens fingertoppar.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man håller varma under vintern

Relaterade artiklar


 • hur man får det bästa av din läkare
 • Hur en form blodpropp?
 • hur man förbereder kroppen för graviditet
 • hur man gör hemmagjord mascara
 • navelsträngsblod bank
 • hur veta om du kommer att kvalificera sig för sjukförsäkring i Virginia
 • hur du gör din egen mineralsmink
 • hur man kan förstå siffrorna på min monokel recept
 • hur man kan bota hicka
 • vad är nutramigen gjorda av?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com