vad är det bästa sättet att räta ut håret?

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-07-05
Det finns många sätt att räta håret om mjuk, silkeslen, elegant och rakt hår är vad du önskar. Oavsett om du väljer att strykjärn håret eller föna håret rakt, har du olika, men effektiva val. Emellertid har under de senaste åren den senaste utvecklingen i hår riktning världen är japanska hår riktning (aka termisk rekonditionering), som har visat sig vara en långvarig och effektivaste sättet att åstadkomma rakt hår

Du behöver:.
Recept för Ambien (eller motsvarande sömntablett).
Någon du litar på.

Funktion

japanska hår riktning är ett sätt att permanent räta ut håret. Processen innebär att tillämpa kemikalier för att jämna ut och räta ut håret. Efter att kemikalier har släppts ut på håret, håret strukna sedan (sektionsvis), sköljas och fönat. Processen är tidskrävande, vanligtvis tar mellan tre och åtta timmar (beroende på faktorer som hårets längd och struktur). Däremot kan resultaten vara upp till sex månader.

Varning

japanska hår riktning kan vara ganska dyr. Komma denna process sker kan variera från $ 100 till en brant $ 800 (exklusive spets och inköp av hårprodukter). Men i slutändan skulle få rätar hamna spara dig mycket tid (inte mer vakna upp 30 minuter tidigare till lägenheten stryker håret) och pengar, så det är nödvändigt att väga för och nackdelar.

Överväganden

Många människor med höjdpunkter oroa sig för eventuella skador som japanska hår riktning kan göra för att håret. När markerade hår bredvid nonhighlighted hår, skapar skillnaden i porositet svårigheter som den markerade hår kommer att behandla en hel del snabbare än den "orörda" hår. För att bekämpa denna situation är en skyddande kräm som tillämpas på den markerade hår. Detta bidrar också för att undvika overprocessing den markerade hår.

Expert Insight

Normalt är det sagt att japansk hår riktning resultat kan pågå i upp till sex månader. Men det finns många fall där det faktiskt varar upp till nio månader (då håret börjar växa ut igen). Efter den första japanska hår riktning behandling, rekommenderas att gå för touch-ups varje halvår.

Identifiering

japanska hår riktning generellt rekommenderas för kaukasiska hår. Det kan dock göras på håret på människor från alla bakgrunder. Den riktning process kan inte arbeta så effektivt på afrikanska hår, men det kommer att tämja och släta ut håret. Använda hår relaxers är en mer rekommenderas starkt process för icke-kaukasiska hår.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:om cetaphil

Relaterade artiklar


 • kan potten göra män infertila?
 • risker för övervikt
 • könsval fruar historier
 • hur man lindra halsont
 • bästa medicinska webbsajter
 • Vilka är fördelarna med navelsträngsblod bank?
 • hur man gör hemmagjord mascara
 • hur du håller din julgran från att göra dig sjuk
 • hur man lindra smärta bröst mjölkstockning när flaskmatning din baby
 • hur man hittar användbara presenter för seniorer och äldre
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com