Hur sluta röka

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-08-14
Sluta röka! Ja det kan du! Du kan sluta röka! Du kan sluta röka utan att gå upp i vikt. Du kan sluta röka utan droger, fläckar eller andra kostsamma åtgärder. Rökning är lika mycket en psykiskt beroende eftersom det är en fysisk. Det är en vana som är mentalt och fysiskt beroendeframkallande och det kommer att döda dig. Du kan sluta röka på samma sätt som du startade:. En cigarett i taget

Du behöver:.
Desire
Fastställande.
Kärlek till dem själv.


1.
Besluta att detta är det dags. Ha tro på dig själv. Dela ditt beslut att sluta röka bara om du måste. Om du känner någon som du kan lita på din inre mest tankar och verkligen, verkligen känner att du vill berätta för någon, dela ditt beslut med dem. Annars hålla detta mellan dig och dig själv för nu. Jag ska förklara varför senare.
2.
Tillbringa lite tid i en ärlig översyn av när du röker, där du röker och vem du är oftast med när du röker.

3.
göra ett ärligt räkningen på hur många cigaretter du röker varje dag.
4.
Köp en billig cigarett fall. Du hittar den här på någon cigarr butik. Spendera inte en massa pengar på det eftersom du kommer att ge bort i ungefär en månad.
5.
Nu när du vet hur många cigaretter du verkligen röker varje dag , ska du ta det antal cigaretter ur lådan och överföra dem till din cigarett fall. Returnera öppna rutan för cigaretter till en låda, ur plats. Cigaretterna i fråga är de enda cigaretter du röker nästa dag.
6.
Varje kväll kommer du att fylla din cigarett fall minska antalet cigaretter med ett. Om du började med 20, kommer nästa natt du sätter bara i 19. Nästa natt kommer du bara att sätta i 18 och så vidare. Genom att göra denna process på natten du inte köra risken att alltför mycket av en rusning på morgonen för att fullfölja. (Det finns en ursäkt du inte kan använda. ) Ger också en förnyad "Jag kan göra det här" känslan varje morgon eftersom du vet att det är redan inställd för dig.
7.
Du kommer att fortsätta denna process tills du är ungefär halvvägs punkt i att minska antalet cigaretter du röker varje dag. Vid denna punkt kommer du vill börja ägna en tanke åt att undvika dessa tider, platser och människor som du förknippar med sociala rökning. Gör mentala anteckningar till dig själv på sätt att undvika att vara i det läge i vilket rökning var en del av ritualen.
8.
När du fortsätter att minska din dagliga konsumtionen av cigaretter och undvika tillfällen till rök, är din kropp sakta att vänja sig av minskningen av nikotin utan att orsaka biverkningar påverkar som kommer med totalt tillbakadragande. Genom att göra en långsam och beräknas minska rökningen minskar det dina behov av att ersätta en dålig vana med en annan.
9.
Varför inte berätta för världen att du kommer att sluta röka? Eftersom det finns alltid de grymma, mentala dvärgar som kommer att se dig med en cigarett och begrava dig med "jag trodde du var att sluta!" Eller ännu värre "Jag visste att du inte kunde göra det!"

tips och varningar


 • Om du ska känna dig själv dras till en ersättning (aka mat) inte ignorera det-bekräfta det med vatten, grönsaker (morötter, selleri) eller andra sunda livsmedel
 • Efter varje cigarett, äta en andedräkt mynta. Snart kommer du att lära dig att hata smaken av en cigarett när du inte röka
 • Gör din bil det första du sluta röka och få det detaljerade-du kommer att älska den färska doften
 • Vänta inte tills du har inget val


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man älskar villkorslöst

  Relaterade artiklar


 • Hur slår håret grått?
 • om Nizoral schampo
 • tecken och symtom av Streptococcus B och hjärnhinneinflammation
 • hur man undviker salmonella infektioner från husdjur
 • hur man avfyrar en dålig läkare
 • gör en handikappad hiss kräver trefas el?
 • hur man gör jordgubbe teblad
 • diabetes och graviditet
 • typer av surrogatföräldraskap
 • hur man undviker diabetes
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com