att upprätthålla en hälsosam livsstil

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-08-15
Det är lätt att förirra sig från att göra de saker du behöver göra för att hålla dig frisk. Det finns många människor som är så upptagna med att få saker gjorda de glömmer bort att göra vad som är bra för dem. Se upp för nummer ett är av yttersta vikt. Jag menar inte att du är självcentrerad, jag bara uppmanar dig att hålla dig fit fysiskt, mentalt, och känslomässigt om du-nummer ett-vill kunna ta hand om dig själv och alla dem du bryr dig om. Genom att följa stegen nedan, du kommer att göra en ansträngning för att hålla kroppen i balans och ett hälsosamt tillstånd.

Du behöver:
Dedikation


1
äta hälsosam mat är det första steget mot en hälsosammare livsstil. . . Du ska veta att obearbetade livsmedel är friskare än förädlade livsmedel. Göra en del efterforskningar. Att ta reda på vilken mat som är bäst för din hälsa är en lätt uppgift eftersom det finns en mängd information om detta ämne på internet och i många böcker.
2.
Få tillräcklig motion. Förutsatt att du inte har några begränsningar som du fått av din läkare, motion minst tre gånger i veckan, trettio minuter varje gång. Motion har varit känt att stärka immunförsvaret.
3.
Få tillräckligt med vila och avkoppling. Åtta timmars sömn per natt är vad som bör eftersträvas. Gör saker som hjälper dig att slappna av-sådant som meditation, yoga och reflexologi. Trädgårdsarbete eller läsa en bok kan också vara avkopplande.
4.
Undvik stress så mycket som möjligt. Om det finns en stressande situation du inte kan undvika, hantera det så bra du kan och försöka att inte låta det få det bättre för dig. Inse att du inte kan kontrollera allt i livet.
5.
Acceptera hjälp med tacksamhet. Livsverk kan vara överväldigande. Om någon erbjuder sig att hjälpa dig med en uppgift, acceptera sitt erbjudande och tackar dem för att hjälpa dig. Ljusare livsverk när du kan.
6.
Gör tid för familj och vänner. En sund relation med folk man värdet ger balans i ditt liv.
7.
Ta dig tid att lära sig något nytt. När du lär dig att göra något du aldrig gjort innan du tränar din hjärna och öka din kognitiva förmåga.


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man vaknar mer energi

Relaterade artiklar


 • hur veta om du kommer att kvalificera sig för sjukförsäkring i Virginia
 • hur man kan förbättra din hälsa & fitness tips för mindre än en 1 dollar om dagen
 • Hur fötter blir svullna?
 • hur man undviker diabetes
 • Hur IUD arbete?
 • Hur slår håret grått?
 • hur man dricka mer vatten för bättre hälsa
 • om kön urval dieter
 • produkter för äldre
 • hur man sparar bränsle genom att sänka termostaten, men undvika hypotermi
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com