hur du hittar den bästa verktyget blackhead bort för dig

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-08-07
Det finns många blackhead bort verktyget på marknaden idag för dig att välja mellan. Denna artikel talar om det bästa sättet att ta bort pormaskar för just din hudtyp och diskuterar fördelar och nackdelar med dessa metoder. Pormaskar ser ut som svarta knölar på huden. Det är en typ av acne och gör porerna ser stor. Blackhead borttagningsverktyg måste användas ofta för att uppnå bästa resultat

Du behöver:. .
Remsa Biore por
Neutrogena blackhead scrub bort (se länk i avsnittet Resurser).


1.
Vad är en blackhead? Det är en typ av acne på huden och främst drabbar de av oss med fet hud. Den återfinns på näsan mer än någon annan plats och ser ut som små svarta upphöjningar i hela näsan. För de flesta personer med fet hud är näsan där huden hemligheter massor av olja. Den olja eller talg lagras i porerna och genomgår oxidation. Och det är därför du ser små svarta upphöjningar.
2.
Det finns flera blackhead bort verktygen på marknaden för dig att välja mellan. Du kan pressa ut den med naglarna. Men det rekommenderas inte. Om du har känslig hud, kommer det irritera huden.
3.
Bästa sättet att ta bort pormaskar beror på din hud och dina önskemål till de produkter som anges nedan.

4.
Du kan köpa en blackhead bort remsa från Biore. Banden är mycket enkla att använda och är något effektiva på att ta bort pormaskar. Det första steget är att blöta näsan, och hålla på remsan. Låt remsan torka och ta bort det långsamt. Det kommer att dra ut dina pormaskar. Den Biore band är inte för känslig hud eftersom det kommer att irritera huden och lämnar rodnad på näsan i minst ett par timmar. (Se länkar nedan för mer information om Biore's pore strip)
5.
Du kan också köpa en blackhead scrub bort. Den innehåller lite pärlor och kommer att skura ut dina pormaskar. De är effektiva på att ta bort pormaskar och kan innehålla salicylsyra för att hjälpa dig med andra typer av akne också. Den är lämplig för känslig hud så länge du inte skrubba för hårt. (Se länkar nedan för mer information om Neutrogena's blackhead scrub)
6.
Det är mycket svårt att helt utrota pormaskar eftersom vi inte kan stoppa vår hud från att producera alltför olja. Den blackhead bort metoder som bör användas regelbundet för att lindra problemet.


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man desinficera efter influensa har besökt

Relaterade artiklar


 • Hur fötter blir svullna?
 • hur du håller din julgran från att göra dig sjuk
 • hur man förhindrar självmord när det händer live på nätet
 • hur man skaka dem eftermiddag blahs
 • hur man talar med dina barn om hiv / aids-
 • hur man hanterar ischiassmärta under graviditeten
 • hur bli gravid
 • vad är framgång i AA?
 • Hur tar mediciner under graviditeten påverkar barnet?
 • hur man ökar ditt barns immunsystem
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com