hur man gör en nödsituation kit

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-08-11
Det är viktigt att varje enskild människa känner till och förstår hur man gör en nödsituation kit. Det finns många olika typer av olyckor som kan inträffa med en individ, och det är viktigt att vi alla var utrustade med inte bara kunskap för att överleva sådana nödsituationer, men leveranserna för att hjälpa oss i dessa situationer. Det finns många olika typer av akuta kit, såsom de utformats för att bistå vid orkaner och även bilpaket, är det en bra idé att skapa en standard kit som kan vara till nytta i alla typer av nödsituationer. ! Här kommer jag dela vissa detaljer med dig om hur man gör en nödsituation kit på din alldeles egna

Du behöver:
en plats att köra 1/6th av en mil
. Dedikerad föräldrar eller personal för att övervaka löpare.
.
Objekt barnen kan tjäna som de samlar varv.
En prisceremoni månatliga att erkänna deras ansträngningar.


1.
Allra första steget i att skapa en egen nödsituation kit är att se till att du har mat och vatten i det. En situation kan uppstå där du har begränsad tillgång till mat och vatten produkter, eller en där du inte kan riktigt förbereda dessa typer av produkter för att överleva. Du bör inkludera livsmedel som är lämpliga för att upprätthålla liv. Det finns många olika typer av frystorkad mat, och även kalori barer som anses vara idealisk. Du bör också vara vissa att inkludera en vattenförsörjning som innehåller höga halter av vitaminer och mineraler. Utöver detta är det anses vara idealisk för att inkludera rening tabletter för det vatten som du kommer att omfatta.
2.
Nästa steg är att se till att du har objekt som ger du med en tillräcklig mängd av skydd. Detta kan inkludera poster att konstruera en stående vindskydd med tak, ett tält eller liknande produkter. Din värme är också viktigt, så även produkter som filtar, jackor, sovsäckar, och även ponchos för att skapa en fuktspärr mot kroppen alla vara korrekt punkter som ska placeras i en nödsituation kit.
3 .
förmåga att se i mörkret och förmågan att kommunicera är också anses vara av hög prioritet under nödsituationer. När du skapar din nödsituation kit bör du vara säker på att inkludera objekt som gör att du ska lyckas med dessa uppgifter. Med en batteridriven radio är viktigt för förhandling akuta sändningar. Följande visar några väsentligheter när det gäller att driva upp en ljuskälla i mörkret???

Vattentät Matcher
Akut Ljus
LED ficklampor
Glow Sticks
? Flera Tändare

Utöver ovanstående har ett sätt att varna andra i en tid av kris är viktig. Du kanske vill inkludera en mobiltelefon designad för att hålla i satsen, en visselpipa och även nödraketer nödsituation.
4.
När du skapar en nödsituation kit, är det viktigt att inkludera poster som är inriktade på sanitet och även personlig hygien. Du kanske vill inkludera objekt som olika typer av tvålar, objekt som är centrala för tand-och sjukvård, toalettpapper och vävnader, och kanske även våtservetter. Alkoholbaserade rengöringsmedel och andra poster är också en bra match för nödsituation kit.
5.
Första hjälpen är mycket viktig när det gäller den akuta kit. Många olika punkter bör ingå:???

Bandage
Aspirin
Alkohol Pads
Slingervävnader
Burn nödhjälpsartiklar
Salvor
? Första hjälpen Guider
? Och mycket mer!
6.
Det är lätt att lära sig att göra en nödsituation kit. Men om du känner dig osäker på något sätt när det gäller att skapa dessa objekt, det finns många kit som kan köpas online. Dessa premade satser är allt som nämns här och mycket mer. Ett exempel på vad du kan köpa på nätet finns på följande länk: http://www. brendashotbuys. com/Store/display_item_detail. asp?system=1 prodid=5 categid=292 subcategid=9 itemid=SKDK wprodid=57
7.
Be noga med att kolla avsnittet Resurser nedan för att hitta länkar till mer online nödsituation kit!


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur du skyddar dina läppar från skadliga solstrålarna

Relaterade artiklar


 • hur man undviker diabetes
 • om navelsträngsblod bank & stamceller
 • vad är glukos?
 • hur man kan minska smärta från artros
 • hur man avfyrar en dålig läkare
 • är bröstförstoring piller effektiv?
 • vad är röntgen för?
 • vilket är det bästa uppvärmd ögonfransböjaren?
 • hur man kan bota hicka
 • om kön urval dieter
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com