hur man kan förbättra din hälsa & fitness tips för mindre än en 1 dollar om dagen

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-08-10
Vi har hört många av dessa enkla fitness tips sedan vi var barn men ofta ignorerar dem letar efter något nytt och trendigt,
men enligt forskare och läkare, ring de fortfarande sant

Du behöver:.
KROPPEN.
En bara gör det ATTITYD.
Och kanske lite vatten, citronsaft, vitlök och en bit frukt.
.


1.
Omedelbart vid uppstigandet, drick ett stort glas vatten. (Och kanske lite pressad citron) Minns 6-8 glas om dagen? Dessutom kommer detta att få saker och ting om du vet vad jag menar.
2.
tugga maten PROPERLY. Chew mellan 25 och 50 gånger. (tills du är mat är mjuk och reduceras till massa). Vår saliv hjälper till att bryta vår mat ner så att magen kan smälta det bättre.
3.
SMILE-Forskning har visat att negativa tankar gör oss sjuka och att agera av leende (även om den tvingade) kan förbättra våra tankar.
låter lite fånigt, men prova!
4.
få någon att massera dina fötter eller göra det själv. (Kan göras tittar på TV ). Zonterapi säger att stimulering av fötterna kan lindra och förebygga olika villkor.
När tryck användas för specifika områden på foten en signal skickas från nervsystemet att öka blodcirkulationen och muskulös funktioner till motsvarande område.
5.
Vi överanvändning vår händer och handleder på datorn och /eller hobby. Massera dina handleder, fingrar och i synnerhet den köttiga delen vid basen av tummen att förhindra karpaltunnelsyndrom. (Kan även göras TV-tittande)
6.
ANVÄNDNING MATSMÄLTNINGS-ENZYMES. Even Om du inte har pengar för kosttillskott många hälso-och sjukvårdspersonalen säga att en matsmältningsenzymet är oerhört viktigt att hjälpa smälta vår mat som kommer ut mer näringsämnen från maten vi äter. Och när han talar om matsmältningen, förstärker En mild mage massage matsmältning stimulerar tarmarna och är ett bra botemedel för över att äta och matsmältningsbesvär.
Använda din handflata och fingrar smörja in små, medsols cirklar runt naveln, (efter vägen av din kolon. )
7.
göra övningar som inte kräver dyra träningsredskap. (Kan göras tittar på TV så inga ursäkter!)
mars eller jogga på plats , fotled rotationer, Stående vadpress (stå på Tippy tårna), minns arm väderkvarnar /böjar sida från gymnastikpass i grupp?
Börja med 5 minuter 3 xa vecka och jag slår vad du kommer att göra mer i slutet av månad. * Om du redan har en elliptisk träningsmaskin samlar damm använda den!
8.
En ton av folk kastar ut sina tillbaka yearly. Help förhindra behöver kiropraktik justeringar genom att göra knä till bröst sträckor. Ligg på rygg med böjda knän och fötterna på golvet. Spänn magmusklerna och tryck korsryggen i golvet. Dra båda knäna (eller bara 1 åt gången) upp till bröstet. Håll i 5 sekunder och upprepa 10 till 20 gånger.
9.
Lyssna på din kropp. Om du känner "på kanten av något" dricka mer vatten, koka med ett gäng vitlök, (som är en naturlig antibiotika), äter ett äpple eller en apelsin i stället för att chokladkaka (socker är dåligt för immunförsvaret )
10.
andas djupt-När vi är stressade tenderar vi att andas grunt. Uppmärksamma vår andning och dra in mer syre, näring våra celler och främjar avkoppling. Djupt utandning hjälper bli av unken luft och toxiner i våra lungor.

Tips och varningar


 • 1) Eftersom det finns ett hav av information om hälsa och välbefinnande, läsa vad ni har tid för och tillämpa vad som verkar rimligt för dig.
 • 2) Lägg inte så stor vikt vid din hälsa att du "stressen" och får ångest, då blir det kontraproduktivt att vad du försöker göra är att vara frisk och lycklig.
 • 3) Börja långsamt, göra lite mål, vara glad för de du uppnå och hålla på det! Det blir lättare och ett sätt att leva.
 • 4) Du kanske vill att leta efter personliga tränare som skulle byteshandel.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man förbereder för en prostata tentamen

  Relaterade artiklar


 • hur man kan utvidga din livslängd och lever längre
 • hur man kan förbättra den torra vinterluften
 • hur påverkar blodsockret hälsa?
 • Vad gör en röntgen visa?
 • hur man kan stoppa angina rättsmedel smärta hemma
 • hur man kan bli av graviditetsillamående under graviditeten
 • om kön urval dieter
 • om digital örontermometrar
 • om spädbarn förstoppning
 • hur man sträva efter optimal hälsa:
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com