hur man kan förebygga barnfetma - en kontrollerad

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-08-18
Vi hatar att se det eftersom det är våra barn. Problemet är verklig, mycket verkligt, och växer exponentiellt för varje år. Utan att upprepa den statistik som du redan har sett och hört hundra gånger, måste vi börja att möta den verklighet som många av våra barn är på snabba till ett liv av medicinska katastrofer: tidig debut av diabetes, hjärtsjukdomar och metabola syndromet [överdriven fettvävnad runt buken, högt blodtryck och insulinresistens] bland våra barn håller på att bli en epidemi och kostar många sin ungdom samt deras framtida hälsa och välbefinnande.

Du behöver:
böjd rygg
. ofta huvudvärk.


1.
inte . . . sätta ditt barn på diet. Allt detta gör är att beröva henne den mat hon gillar att äta, oavsett hur "dåliga" de är för henne. Berövande leder till binging, vilket leder till skuldkänslor, vilket leder till mer känslomässigt ätande. Inte den önskade resultatet, for sure. Plus, hur kommer ni att övervaka hennes matvanor under hennes vänner födelsedagsfest eller övernattning? Det bara är inte att hända, så du behöver inte lura dig att tro att du kommer att kunna övervaka allt som hon äter. Att inte tala om förvirring.
2.
Förvirring är det absolut värsta för alla barn, vilket ämne som helst. Period slutet. Slutligen kostvanor helt enkelt inte fungerar. De fungerar inte för dig och de kommer inte att fungera för honom, eftersom resultaten inte är hållbara. Du kan bara inte äta vitkål och citronjuice resten av ditt liv, och inte heller dina barn!
3.
Do . . . sätta gränser på portionsstorleken. Skär delar av skräp i halva halva frites, glass, läsk, etc. Detta kommer att förhindra binging och smyga äta och samtidigt minska de dåliga kalorier i hälften. Nu, med minskning av portionsstorleken, ersätta dessa kalorier med nyttiga snacks som en PB J på mjuk 100% hel-vete, eller spår blanda och ett äpple. Den tilltugg kommer att hålla honom från att bli alltför hungrig, vilket leder till impulsköp äta [svälter och gripa tag i en handfull "fun-storlek" Snickers från Halloween godispåse du gömde sig bakom havremjöl i skåpet]. Och, mycket viktigt, kontakta föräldrar till sina vänner och låta dem veta att erbjuda henne den behandlar de normalt, men ber att de begränsar portionsstorleken. Detta kommer att förhindra att dina barn känner pekas ut, men kommer att behålla en konsekvent budskap att lite är okej, för mycket är det inte. Vem vet, kanske du utlösa en annan familj att börja ta hand om sina barn!
4.
Vid slutet av dagen, vi kan bara inte vara för upptagen för att göra vårt jobb som förälder. Räkna inte med skolorna eller regeringen för att hantera ditt barns hälsa, det är inte deras jobb att höja din unge och det bara inte! Om du väntar för dem att bli vuxna och ta itu med det själva, dig, och de kommer att drabbas mer smärta än om man vidta åtgärder just nu. Detta är ett klassiskt ta på den gamla "Betala nu eller betala senare" ordspråket-det inte kommer att ta hand om sig själv, så ta kontroll över din hälsa och dina barn innan det är för sent att gå tillbaka. När allt, du kan ändra vad du äter nu, men kan inte vända diabetes senare.


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man kan sänka ditt kolesterol

Relaterade artiklar


 • hur man sträva efter optimal hälsa:
 • hur att lindra smärta i brösten med huskurer
 • hur man får en god natts sömn
 • hur ska din egen coach när det inte finns någon annan runt
 • Hur sluta röka inga om ands eller rumpor
 • hur man älskar huden din i
 • hur man gör ditt arbete doktor besök för dig
 • hur man desinficera efter influensa har besökt
 • hur man tar hand om kontaktlinser
 • hur man hanterar svanskotan smärta (svanskotan smärta) under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com