hur man kan minska luftförorening inomhus i ditt hem

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-08-03
Vi känner alla till de luftföroreningar flyter runt i luften utanför, men hur de föroreningar inne i våra egna hem? Utsätta oss för skadliga ämnen kan minimeras och även förhindras i våra hus genom att göra några förändringar på hemmaplan och genom att ändra vad vi gör i framtiden

Du behöver:.
Ett öppet sinne för att ändra ditt sätt att tänka kring skadliga föroreningar i ditt hem.
.
Förmåga att forskning potentiellt skadliga produkter innan fört in dem till ditt hem.
.


1.
Ändra rengöringsprodukter du använder i ditt hem för miljövänliga eller gröna produkter och ta bort eventuella skadliga rengöringsprodukter från runt ditt hus. Farligt sprayer kan läcka från burkar eller flaskor i luften i ditt hem och när du använder sådana produkter röken kan sitta i flera dagar. Istället köper städprodukter som är miljövänliga eller anses grönt. Du kan även skapa din egen enkel rengöring produkter från sådana saker som bakpulver, vinäger, och även majsstärkelse. Sök runt på internet för några naturliga rengöringsmedel recept.
2.
Alltid måla med lågt VOC Noll VOC, eller Natural måla i ditt hem. Flyktiga organiska ämnen (VOC) är skadliga gaser från färg och andra ämnen och kan vara mycket skadligt för dig och din familjs hälsa, vilket orsakar irritation i ögonen och halsen, samt illamående, och även cancer. Kontakta din lokala myndigheter att ta reda på var att avyttra någon delvis använda färgburkar och produkter. Ångor från delvis används färgburkar som innehåller flyktiga organiska föreningar kan sippra upp i luften och därför du inte vill behålla sådana behållare runt ditt hem.
3.
Kontrollera ditt hem för radongas, en naturlig radioaktiv gas som inte är synliga för ögat som är den vanligaste orsaken till lungcancer hos icke-rökare. Radongas testkit är billiga och kan potentiellt spara dig och din familjs liv. Efter att ha testat för radon i ditt hem och de nivåer komma tillbaka över 4pCI /L eller mer, se till att få ditt hem fastställas så snart som möjligt.
4.
Kontrollera gasbrännare på din spis. Om lågorna i din gasbrännare har och alltför gul färg på tips, kan det innebära att gasen inte riktigt brinner och frigöra stora mängder av koldioxid i luften i ditt hem. Om du känner att din brännare som inte fungerar, ring din lokala energibolaget att komma ut och justera din brännare för dig.
5.
Använd inte luftfräschare i hemmet som kan frigöra skadliga organiska gaser i luften. Använd naturläkemedel som bikarbonat eller naturliga produkter.

Tips och varningar


 • Köp miljövänliga hus rengöringsprodukter för att minska luftföroreningarna i ditt hem.
 • Har din enhet luftkonditionering, ugn, spis och gasspis inspekteras regelbundet för eventuella skador.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man undviker diabetes

  Relaterade artiklar


 • hur man kan minska svullnader under ögonen
 • När ska gå till en fertilitetsklinik
 • Hur vet man att smärta i urinblåsan är allvarlig
 • vad är röntgen för?
 • Hur tar mediciner under graviditeten påverkar barnet?
 • Är det säkert att måla när du är gravid?
 • hur man njuta av träningen utomhus på vintern
 • hur man köper en medicinsk varning armband
 • om perineal massage
 • Hur fötter blir svullna?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com