hur man kan stoppa över medicinera din förälder eller närstående

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-08-20
Om du visste att det hände, skulle du sluta medicinera över din förälder eller älskade one. If du misstänker att flera recept din make /maka, förälder eller närstående tar, kanske orsakar inte bara minnesförlust utan andra komplikationer också, tala med läkaren eller kontrollera med en farmaceut för interaktioner kan vara till hjälp. Om de har ständiga minnesluckor som inte är isolerade händelser, kan medicinering vara störande. Om de ofta upprepar sig, har depression, tappar bort ena efter det andra, glömma åtaganden, inte ens komma ihåg att göra åtaganden, är lättdistraherad, pratar högt för sig själva, och har svårt att bedriva en konversation, kan det bero på över- medicinering. Problemet är utbrett och i familjer kan påverka de äldre, barn, och även ditt eget barn. Ett barn som kan finnas på en massa medicin kan också uppleva konstiga symptom. Det är inte begränsad till en seniorer. Det kan påverka den man älskar och är ett fullständigt mysterium för dig varför de beter sig underligt. En kvinna under graviditeten får inte heller inse att läkemedel och OTC-läkemedel kan krocka orsaka negativa reaktioner. Oavsett om du är förälder, förmyndare, barn, mamma, pappa eller senior, kan det hända dig. En läkare eller sjuksköterska i en klinisk miljö kan inse vad som händer och kunna tillhandahålla tjänster, vård och information om övermedicinering. Män och kvinnor är mottagliga för en brist på kunskap om läkemedelsinteraktioner

Du behöver:. .
Lista över mediciner
Tidslinje för förtäring.
Förteckning över läkare.
Lista med frågor.


1.
Stop Over medicinera din förälder eller en älskad genom att först sätta samman en lista över alla mediciner som person som för närvarande äger. Det kan vara farligt att ta 4 till 5 eller fler mediciner varje dag.
2.
Skriv ner tidslinje morgonen piller, piller middag, piller kväll, varje dag eller varannan piller dag. Inkludera allt möjligt. Också skriva ner samtliga apotek som fyller recept. De får inte ha tillgång till information om andra recept den personen tar och inte kan kontrollera risken för påverkan.
3.
Gå och se den viktigaste läkare. Det kan finnas flera andra typer av läkare men se det viktigaste först och låt honom /henne vet varje läkemedel som har ordinerats. Läkaren kan bli förvånad och inte känner till alla de mediciner som föreskrivs för de olika symtomen.
4.
Vissa av läkemedel kan vara orsaken till symtomen och en ny läkare söker sig för att eliminera den nya symptom med nya mediciner och den fortsätter med att skapa ett nytt symptom och ett annat läkemedel tillsätts.
5.
Om läkaren avfärdar alla mediciner och symptom, kan du gå vidare till nästa läkare på listan och se vad det man säger. Fortsätt till olika läkare för att reda ut mediciner och eventuellt stoppa några som är samverkande dåligt.
6.
Du kan kontrollera med olika apotek som uppfyller föreskrifterna att se om de vet något läkemedelsinteraktioner som kan vara riskfyllt.
7.

Ibland, om du tar bort bara en medicin som orsakar konstiga symptom, eliminerar flera andra mediciner
8
Andra symptom för att titta efter är:. . yrsel, trötthet, svullnad, muskel- eller ledsmärta, sömnlöshet, faller, inkontinens, mentala oskärpa eller tarmproblem.
9.
Ta in all den information du kan hitta på vad din älskade tar. Inkludera mediciner, deras styrka, dosering, eventuella över disk droger, och vitaminer. Omedvetet, kan vara vitaminer störa resultaten.
10.
Förklara för läkaren att du är orolig drog överdosering, speciellt med mängden piller som intas. Ta anteckningar. Ställa frågor. Fråga om doser kan minskas eller undanröjas.
11.
Fråga också om motion, förändring av kost, mindre stress, skulle minska eller eliminera behovet av vissa mediciner.

12.
Om du inte hittar det du söker, kan du den älskade att ha en fysisk och tester för att se om de mediciner är lämpliga. Åtminstone skulle avlasta ditt sinne och deras att du har både gjort allt du kunde för att bedöma situationen.

Tips och varningar


 • Prova pro biotiska yoghurt flertal gånger per dag istället för sura uppstötningar medicinering.
 • Hantera lipider genom kost, motion och en multi-B-komplex-vitamin gruppen.
 • Studie näring för att se om någon medicin kan elimineras. Kontrollera alltid med läkare innan du avbryter någon medicin.
 • Följ alltid din läkares råd. Det finns en anledning till varför de gör saker.
 • Stoppa aldrig någon medicin utan läkarens vetskap. Ring och diskutera det.
 • Ibland bantningspiller också kan kollidera med andra läkemedel.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man skär ner på saltet

  Relaterade artiklar


 • vad tester kan göras för att se blockerade äggledare?
 • hur man smyga in aktiviteter hjärnan bygga hela dagen
 • hur man talar med dina barn om hiv / aids-
 • Hur vet man att smärta i urinblåsan är allvarlig
 • hur man kan bota hicka
 • hur man älskar villkorslöst
 • hur man kan förbättra din hållning det enkla sättet
 • Hur skyddar chapstick läppar?
 • funktion i ryggmärgen
 • Hur man vet om du är gravid: tecken och symtom på graviditet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com