hur man köper och använder bilbarnstolar och boosters för barn i åldern 2 till och med

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-08-24
Även en hel del uppmärksamhet har lagts på bilsäkerhet för spädbarn och småbarn, det finns en stor klyfta när det gäller att skydda längre, tyngre och äldre barn. Barn ska börja använda bältesstol när de har vuxit ur sina bilbarnstolar, som vanligtvis händer när de väger 40 pounds. Medan motorfordon kraschar är den vanligaste orsaken till oavsiktlig skada och dödsfall bland barn, har bältesstolar lyckats minska skaderisken med 59% jämfört med bilbälten ensam för barn i åldrarna 4 till 7.

Trots vissa statliga lagar som nu kräver barnen att vara i boosters tills de uppnår 8 år, 80 pounds och 4Ə "inches tall, har bilbarnstol tillverkare varit relativt långsam i att skapa fem bil punktssele sits och boosters för barn som väger över 40 pounds.
A 2006 American Academy of Pediatrics studie visar att omkring 283. 305 barn i åldern 1-6 inte skulle kunna hitta säkra bilbarnstol grund av sin ålder och vikt. Med tanke på att de flesta stolar med utökad utnyttja systemen börjar på $ 250 för de "stora barnen", de få som är tillgängliga för större barn är ofta dyrare än många familjer har råd med. .

Nu finns det fler alternativ för föräldrar att hitta billiga platser för äldre, större och tyngre barn

Du behöver:.
Bilstol, bilbarnstol besiktningsställe


1.
Av de fem punkt selar är tillgängliga för dessa väger mer än 40 pounds, finns det några alternativ, ofta varierar i pris från $ 150 till mer än $ 400. Vikt kapacitet och den övre kortplatsen höjden i förhållande till ditt barns tillväxt och utveckling måste övervägas vid utvärdering av hur länge du kommer att kunna använda bilbarnstolen. The $ 250 till $ 270 Britax Regent och Frontier säten erbjuda skydd upp till 80 och 100 pounds respektive, medan den Graco Nautilus även erbjuder fem skydd punktsbälte för en budget-vänlig $ 150 upp till 65 pounds. Medan den översta falsen höjden på den nya gränsen är 18,25 inches, är det 18,5 inches på Graco Nautilus. Laura Bower, en barnsäkerhet passagerare (CPS) tekniker och verkställande direktören för Kyle David Miller Stiftelsen påpekar att eftersom det genomsnittliga barnet når den översta falsen höjd innan viktgränsen, är det troligt att en plats som Frontier kan kvävas innan Graco Nautilus.
2.
Alla bilbarnstolar bör installeras av en certifierad tekniker. Med tanke på att cirka 84 procent av alla bilbarnstolar är felaktigt installerad, det verkar som ett Ivy League civilingenjör behövs för att dechiffrera instruktioner som kan läsas som ett rymdskepp byggbeskrivning. En av de mest värdiga gratis tjänster av ditt liv är att ha en bilbarnstol installeras av en CPS tekniker, som är certifierad av nationella standardmetoder Child Passenger Safety. CPS tekniker kommer att installera sätet, se till att det reclines ordentligt, låst ordentligt, och kommer att avgöra om ytterligare spärren plattor, tjuder eller kilar är nödvändiga för att säkra sätet. Certifierade tekniker finns på http://www. nhtsa. dot. gov/CPS/Training/ContactList. cfm eller ringa 1-866-SEAT-CHECK.
3.
Placering av sätet i bilen är ett annat område som ofta orsakar problem som barn tycker om att välja sin egen plats när de blir äldre, liksom behovet av att arbeta inom en bils utrymme begränsningar. En ny Pediatrics studie visade att barn i åldrarna 0 till 3 som var placerad i mitten bak hade 43% lägre skaderisk jämfört med barn i någon av de bakre perifera positioner. Även om du inte behöver göra Sophies val att avgöra vilka barn kommer att få mittsäte placera det yngsta barnet, som är den mest utsatta för skador, är en bra tumregel. Men om du kör med ett barn, kan det vara bäst att uppmuntra dem att sitta i centrum. Studien visade också att antingen avlägsna sida positioner i baksätet fortfarande är lämpliga, så länge barnet är i en korrekt installerad bilbarnstol.
4.
Sjukhus och kliniker bil säte kommer att donera spädbarn, konvertibla platser, och bältesstolar. Men mycket få skänka den utökade utnyttja platser, "mailade Laura Bower, en barnsäkerhet passagerare (CPS) tekniker och verkställande direktören för Kyle David Miller Foundation. Medan Kalifornien Safety Patrol är för närvarande det enda program som donerar $ 200 till $ 250 Sunshine Kids Radian65 hela staten försöker Kyle's stiftelse för att fylla gapet genom att donera bilsäten med fem punkt selar nationellt (och till Kanada) till kvalificerade familjer. För barn som väger mindre än 40 pounds, som kan uppfylla villkoren för ett konvertibelt säte, en lokal Safe Kids Coalition på http://www. usa. safekids. org kan hjälpa till med att hitta en donation program.
5.
alltid fylla i din bil kort sits registrering och skicka det i (porto är oftast kontantkort). Om det finns ett återkallande kan tillverkaren att kontakta dig omgående och har problem åtgärdas utan kostnad. Du kan också ringa den automatiska Säkerhet Hotline på 888-DASH-2-DOT eller besöka National Highway och Traffic Safety Administration i www-odi. nhtsa. dot. gov/cars/problems/recalls/childseat. cfm. to granska de senaste påminner .


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man ska leva hälsosamt

Relaterade artiklar


 • hur man rengör syntetiska hår
 • om rapning en baby
 • hur man älskar huden din i
 • hur du kan trösta bebis torr vinter hud
 • kan ta preventivmedel göra dig infertil?
 • hur veta om du kommer att kvalificera sig för sjukförsäkring i Virginia
 • förlossningsteknik
 • Hur vet man att smärta i urinblåsan är allvarlig
 • hur man säkert ta Ambien eller zolpidem eller någon annan sömntablett
 • hur lätt snitt smärta efter ett kejsarsnitt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com