om hemorrojder

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-08-30
Hemorrojder är svullna blodkärl finns på den lägsta delen av anus. Andra termer för hemorrojder är hemorrojder eller analfissurer. Inre hemorrojder återfinns högre upp inne i tarmen, medan yttre hemorrojder dingla utanför anus. Hemorrojder är en vanligt klagomål från gravida kvinnor eller äldre. Vissa gravida kvinnor lider av sprickor på grund av vikten av livmodern och barnet trycka ner anus. Likaså är förstoppning också ett problem under graviditeten, vilket är en annan orsak till pålar. Hos äldre, dessa nerver och blodkärl tenderar att bli svagare, vilket gör dem mer benägna att orsaka problem

Identification

En hemorrhoid är den inflammerade vener och kapillärer runt anus. De är ofta ett resultat av extrem ansträngning på grund av förstoppning. Andra saker som kan orsaka hemorrojder är kost rik på raffinerade sockerarter och snabbmat, tillsammans med brist på vatten på kosten. Människor som missbrukar laxermedel eller de som lider av matsmältningsproblem kan även drabbas av hemorrojder.

Effekter

Hemorrojder kan orsaka stor smärta och obehag. Klåda och rektal blödning är några av de vanligaste symtomen folk märker först. De sprickor kan också göra att sova och sitta under lång tid mycket svårt. I sällsynta fall är operation behövs för att lösa problemet.

Tidsplan

Hemorrojder kan bildas över en natt. En hemsk anfall av diarré en dag kan komma med på hemorrojder nästa dag. Det kan ta några dagar eller veckor för dem att helt läka och i de flesta fall är användningen av läkemedel till exempel Preparation H behövs.

Varning

Om du ser blod i avföringen, måste du träffa en läkare direkt, även om du tror att du kan behandla problemet hemma själv. Hemorrojder kommer inte alltid orsaka blod i avföringen om den inte är ett svårt fall.

Förebyggande /Lösning

Dr Linda Page, författaren till "Friska Healing säger detta om hemorrojder. "Kost förbättring är nyckeln till att minska hemorrojder. Ät sunt och undvika socker och koffein. Det är viktigt att dricka mycket rent vatten på en daglig basis. " Med fisk eller linfröolja kan också hjälpa till att hålla dina interna ledningar friktionsfritt. Omega-3 fettsyror är bra för dig och att smörja lederna och vävnader, vilket också bidrar till att göra eliminering mycket lättare. Ta en multi-vitamin-och mineraltillskott utöver extra B-vitaminer.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:Hur undvika att få en tarm-virus med tranbärsjuice

Relaterade artiklar


 • hur man kan vara mer hälsosam
 • hur man sluta bita på naglarna
 • hur man hanterar stress
 • hur man hanterar ischiassmärta under graviditeten
 • hur man väljer rätt övning växel
 • Hur utvecklas en abscess?
 • Hur berätta om det är dags att byta läkare
 • hur man kan hjälpa med spädbarn gas
 • är födelseprocess klasser kallas Lamaze?
 • hur man får barnen att borsta tänderna
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com