om väteperoxid

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-08-02
Väteperoxid är ett säkert allrengöringsmedel måste ha objekt i varje bostad. Denna lösning är ett antibakteriellt, anti-svamp hälsa, skönhet och rengöringsmedel. Detta undrar ingrediens kan bleka tänder och avvärja infektioner. Den mänskliga kroppen producerar faktiskt väteperoxid att bekämpa infektioner. Utan denna viktiga kemiska föreningar vårt immunförsvar inte skulle kunna fungera. Natur läkare använda väteperoxid för att behandla många krämpor, såsom bölder, svamp och även cancerbehandling

Identification

Väteperoxid, även känd som (H2O2) är en svag syra, men ändå kraftfull blekmedel. Den har en mycket tjock oxiderande effekt som gör det möjligt att arbeta som en antiseptisk och desinfektionsmedel. Väteperoxid är en naturlig biprodukt av ämnesomsättningen och syre.

Varning

Drick inte stora mängder av väteperoxid. Mat-grade väteperoxid är starkare än vad man kan hitta på din lokala affär. Om du använder för livsmedel peroxid se till att bära handskar eftersom det kan irritera huden.

Överväganden

väteperoxid i ett outspätt form kan bleka kläder. När du använder denna produkt ska du endast använda små mängder i taget eller späd med lite vatten. Lite räcker långt.

Funktion

Väteperoxid är en mycket prisvärd naturläkemedel som har många användningsområden för människor, husdjur och växter.
Några bönder spraya sina grödor med en utspädd form av (H2O2), eftersom det är en säker insektsmedel som inte skadar anläggningen. Du kan också döda ogräs med detta välkända naturläkemedel.
Väteperoxid dödar bakterier så det kan säkert användas som munvatten. För åren har det också använts för att hälla på skrubbsår och sår eftersom det dödar alla bakterier som det kommer i kontakt med.
Späd lite väteperoxid med vatten i en sprayflaska att rengöra motverka toppar och andra hushållsartiklar. Den kemiska föreningar löses bakterier, medan skär genom smuts och damm.
När du har tandvärk, swishing med väteperoxid kan hjälpa dödar bakterier och har en bedövande effekt på smärtan tills du kan få till tandläkaren.
Häll blandningen i badkaret för att bota bölder eller andra hudåkommor.
Spraya på grönsaker att avlägsna rester av bekämpningsmedel.

Expert Insight

Dr Philip Tierno, chef för klinisk mikrobiologi vid New York University Medical Center, rekommenderar hälla väteperoxid på tandborstar efter varje användning. Han säger också att väteperoxid har varit känt att bli av med blodfläckar. Han uppger att denna lösning är en plötslig död för bakterier och bakterier.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man njuta av träningen utomhus på vintern

Relaterade artiklar


 • hur man talar med dina barn om hiv / aids-
 • Hur skyddar chapstick läppar?
 • hur aktier du medicin skåp för kallt väder
 • hur man rengör syntetiska hår
 • hur man hittar användbara presenter för seniorer och äldre
 • hur man gör hemmagjord mascara
 • hur man ska behandla svängningar premenopause humör
 • hur man skaka dem eftermiddag blahs
 • vilket är det bästa uppvärmd ögonfransböjaren?
 • navelsträngsblod bank
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com