Vem kan ansöka om ett gratis medicinsk kort?

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-09-10
Den medicinska kort kan låga inkomster eller inga inkomster familjer för att få den vård de behöver genom statliga program. Varje region har olika inkomster kvalifikationer, men kortet gör det möjligt för mottagarna att få vård som behövs för dag till dag liv

Fördelar

En medicinsk kort kan ha massor av fördelar för en låg inkomst familjen. En medicinsk-kortet ger vård och mediciner gratis eller till låga egenavgifter. Kortet kan också hjälpa till att betala för de besök akuten, trots att det kan finnas egenavgifter krävs, baserat på den typ av program som du har registrerat i. För familjer som inte har någon sjukförsäkring, är utan jobb, eller speciellt unga ensamstående mödrar, gör den medicinska kortet dem att ge medicinsk vård som de kanske inte har kunnat betala för sig själva. Den medicinska kortet finns även för invandrare som kommer till USA för att arbeta, men de måste presentera sina gröna kort eller ett arbetstillstånd för att visa deras rättsliga status i staterna.

Funktion

Familjer som har lite eller ingen inkomst bör kontakta sitt område Human Service eller gemenskapens åtgärder organ att ta reda på hur du ansöker om ett medicinskt kort i sitt län. Alla områden har olika krav som gör att individer och familjer att bli berättigade till den medicinska kortet. De flesta programmen är baserade på hur stor inkomst som en familj eller enskild har. De som vill ansöka bör kontakta Human Services eller gemenskapens handlingsprogram byråer och ta med bevis för sina månatliga inkomst, och även medicinska räkningar inom åtminstone de senaste sex månaderna (om tillämpligt). Alla familjemedlemmar och individer kommer att behöva exemplar av sin sociala trygghet kort, liksom. De som söker bör också vara redo att presentera något kontoutdrag, t. ex. besparingar eller kontroll, kunna visa några tillgångar som de kan ha.

Geografi

Varje stat har sina egna krav att anmäla sig till en medicinska kort. Den inkomstklasserna skiljer sig från region till region baserad på levnadskostnader. Du kommer att behöva söka en lokal vårdinrättning eller mänskliga Services Agency ta reda på om du möjligen kan kvalificera sig för en medicinsk kort. Förenta staternas Department of Health erbjuder information om de medicinska kortet och Medicaid-programmet. (Se Resurser).

Förebyggande /Lösning

Den medicinska kortet är en lösning för familjer med låga inkomster att hjälpa sina barn att få checkups, physicals skolan eller vaccinationer. Det hjälper också unga, ensamstående gravida mödrar får mödravård krävs för att föda friska barn. De som är handikappade eller har sociala förmåner kan få en rabatt på behövs recept. Utan dessa fördelar skulle många inte kunna få tillgång till nödvändig sjukvård. Kan

Tidsplan

De flesta medicinska kort användas i upp till ett år. Familjer och enskilda måste återanvända varje år för att se om de fortfarande är berättigade till förmåner. De som innehar medicinsk kort bör ha kopior på alla inkomster under hela det året, och de uttalanden som de fått från sina läkare med posten. Om det finns någon förändring i inkomstnivåer, bör enskilda meddela tjänsteleverantören av sina medicinska kort.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:Vad är Adipex?

Relaterade artiklar


 • dig att sluta munkavle under halsen kulturer
 • hur man avfyrar en dålig läkare
 • hur man tar hand om dina fötter
 • hur att lindra smärta i brösten med huskurer
 • vad som anses vara kraftiga blödningar under graviditeten?
 • Hur man använder en utbredd maskin för nacksmärtor
 • vad som orsakar blod i sperma?
 • fall och berättelser om övergrepp till äldre på vårdhem
 • hur man kan spara ditt barn från att bli alltför förstoppad
 • Hur man naturligtvis öka spermier
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com