om bröstförstoring grädde

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-09-02
Många kvinnor vill öka deras bröst storlek i syfte att förbättra deras kroppsuppfattning. Det vanligaste sättet att öka storleken på brösten är att ha bröstimplantat. Detta är dock inte alltid ett alternativ för kvinnor eftersom det är en extremt kostsam procedur. För att inte nämna, det kan ofta ge oönskat resultat och orsaka allvarliga komplikationer. Bröstförstoring grädde är en alternativ behandling, och ett mycket billigare och säkrare sätt att öka bröst

Identification

Bröstförstoring grädde vanligtvis inkluderar ingredienser som finns i effektiva växtbaserade medel. Dessa ingredienser är silverax, wild yam, bockhornsklöver, kelp, kardborre rot, extrakt från en thailändsk växt som heter White Kwaotip Krua och andra. Vit Kwaotip Krua har visat sig innehålla naturliga växt östrogen, som kan bistå i bröst tillväxt.

Funktion

Hur exakt är bröstförstoring grädde som används? Det är tänkt att tillämpas på brösten och gned två gånger dagligen under en period av cirka tre till sex månader. Även om användarna inte kommer att märka omedelbara resultat med bröst förstärkning grädde, de kommer heller inte behöva ta itu med obekväma kirurgi ärr eller måste gå igenom återhämtning tid.

Överväganden

Många av de ingredienser som finns i bröstförstoring grädde helt enkelt innehåller inte tillräckligt aktiv ingrediens för att faktiskt ha någon märkbar effekt på bröstvävnaden. Därför är bröst tillbehör grädde ofta inte potent och stark nog att faktiskt öka storleken på brösten. Vissa krämer har inte heller leverans system som är onödig att leverera den stimulerande utdragen över hudbarriären.

Teorier /Spekulationer

Bröstförstoring grädde är mycket billigare än att ha bröstförstoring operation gjort. Priset på grädde beror på varumärke. Fem uns av MD Science Lab Max Breast Enhancement Cream bör ställa dig tillbaka ungefär $ 20 medan 2 oz. Nya Kurvor Breast Enhancement Cream kommer att kosta dig mycket mer, ca $ 55.

Fördelar

Bröstförstoring grädde oftast ger fördelar inte bara att inte behöva ha invasiv plastikkirurgi eller betala en massa pengar för större bröst, men grädde gör också brösten fastare minskar hängande i brösten och förbättrar den övergripande tonen och kontur på brösten.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:fördelar och nackdelar med hårtransplantationer

Relaterade artiklar


 • Hur utvecklas en hals bula?
 • hur man avfyrar en dålig läkare
 • hur man kan förebygga, undvika & behandla influensan
 • hur man ger en fantastisk massage
 • hur du berättar om ditt barn har skolios
 • om sulfiter
 • vad är det bästa sättet att ta bort oönskat hår?
 • diabetes och graviditet
 • hur man kan utvidga din livslängd och lever längre
 • hur man kan spara pengar på din receptbelagda läkemedel kostnader
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com