om hem tarmsköljningar

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-09-25
Tarmsköljningar är praxis att använda vatten för att bevattna kolon för att undanröja påverkade avfall från tarmarna. Det är en skonsam metod som inte innebär några kemikalier eller droger. Det kan göras hemma eller i yrkesmässig i en medicinsk kontor inställningen. Kritiker säger att det kan befria kroppen av goda bakterier som den behöver. Andra står med hem tarmsköljningar och svär att det har hjälpt dem att bli friskare, förbättrade deras immunförsvar och blivit mer regelbunden

Funktioner

Colonics använder vatten för att rengöra insidan av tjocktarmen eller kolon utan att använda droger eller kemikalier. Det innebär att försiktigt föra in vatten i tjocktarmen för att ta bort avföring som sitter fast inuti tjocktarmen. Vattnet går in genom fyra eller fem meter av tjocktarmen. Vid behov kan en tarmsköljningar specialist massage midsection att främja avlägsnandet av avfall från kolon. Tarmsköljningar sysselsätter också särskilda andningsmönster och tillämpning av tryck på buken för att främja avlägsnandet av avfall. Den kolon rensningen sessionen kan ta upp till en timme.

Fördelar

Fördelar med att använda hemma tarmsköljningar är ökad energi, en allmän känsla av hälsa och välbefinnande, lindring av förstoppning och lindring av irriterad tarm symtom. Hemmet tarmsköljningar Systemet kan också förbättra korrekthet tarmrörelser över tiden genom att ta bort de mest påverkade avfall från din kolon.

Varning

Hem tarmsköljningar ska inte användas om du har akut buksmärta, mag-tarmkanalen cancer, divertikulit, haft kramper, epilepsi, psykos, okontrollerat högt blodtryck, hjärtproblem, nyligen G. I. blödning eller allmänt försvagade. Ledning av en läkare bör rådfrågas innan användning hemma tarmsköljningar om du lider av Chron's sjukdom, svår hemorrojder, akut fekalom, ett parasitangrepp eller kolit.

Överväganden

Hem tarmsköljningar tvättar bort goda och dåliga bakterier. Den regelbundet intag av probiotika kan hjälpa till att fylla på kolon goda bakterier. Om du är obekväm gör tarmsköljningar hemma, är det möjligt att besöka AA professionella tarmsköljningar terapeut för att få dem utföra rensningen för dig.

Expert Insight

Dr John Kellogg var tillverkaren av Kellogg's Corn Flakes. Han var en praktiserande kirurg som trodde många vanliga hälsoproblem beror på dålig matsmältning. Han utförde flera tiotusentals operationer på tarmen, men såg aldrig en han klassificeras som frisk. Detta fick honom att utveckla Bran Flakes med fiber för att förbättra matsmältningen av amerikanerna.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man upptäcker inre blödningar och ge stöd

Relaterade artiklar


 • hur är kistor gjorda?
 • Hur är provrörsbefruktning till?
 • hur påverkar missbruk tonåring beteende?
 • hur veta om du kommer att kvalificera sig för sjukförsäkring i Virginia
 • tecken på inre blödning under graviditeten
 • hur man smyga in aktiviteter hjärnan bygga hela dagen
 • effekter på hjärnan efter rökning
 • gör en handikappad hiss kräver trefas el?
 • hur man somna
 • är östrogen säker?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com