om livet alert

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-09-01
Livet Alert är ett företag som erbjuder hjälp till människor, mestadels äldre eller handikappade, som behöver akut medicinsk hjälp. Vi har alla sett den gamla TV-reklamen, "Jag har fallit och jag kan inte få upp!" Livet Alert har alternativ för situationer exakt så här, liksom många andra potentiellt farliga situationer med pensionärer

Historia

FDA: s Center för apparater och radiologisk hälsa ser till att medicintekniska produkter är säkra för innan de får saluföras. Sådana enheter omfatta dem som saluförs av företaget som kallas Life Alert. Livet Alert är en personlig räddningsinsatser företag. Företaget grundades 1987 och tillhandahåller IT-tjänster i hela USA. Livet Alert sysselsätter mer än 500 anställda. De använder video och ljud utrustning för att hjälpa att garantera säkerheten för seniorer och de som kräver extra hjälp för att kunna leva i sina egna hem säkert. Det är också en ovärderlig tjänst för alla som har begränsad rörlighet.

Betydelse

Som av 2007 hade Life Alert dokumenterade totalt 13. 638 fall av liv sparas från katastrofala olyckor på grund av deras svar metoder. De hanterar över 1 miljoner samtal om hjälp varje år, och spara ett liv från potentiell katastrof ungefär var 40 minuter.

Funktion

Life Alert system fungerar genom en anordning som bärs runt halsen. A Life Alert-skärmen är inställd upp i hemmet. När du aktiverar enheten, skickas en signal till en automatisk uppringare som ansluter den skadade personen till en mottagare i andra änden. Det är en två-vägs kommunikation enhet, så den skadade kommer att ha tryggheten att veta att de talar till en person snarare än en datoriserad röst eller telefonsvarare. Livet Alert i sin tur kontakter utryckningspersonal samt personens familj eller vänner.

Överväganden

Life Alert ger också äldre personer hjälp med en rad andra frågor, såsom elektriska eller vattenskada, extrema väderförhållanden , allmän information om en rad ämnen (medicinsk leverantörerna, läkare, apotek, företag telefon, kraftbolag) och rådgivning anhöriga om en mängd situationer. Dessa tjänster nås genom att slå ett avgiftsfritt telefonnummer och ingår i kostnaden för Life Alert-tjänst.

Funktioner

Det finns olika grader av Life Alert Services. Livet Alert Classic funktioner skydd från medicinska akutfall, brand och kolmonoxidförgiftning 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.
Life Alert 50 + innehåller alla de vanliga funktionerna hemmet skydd, samt en video säkerhetsdosa.
Utöver de hängande bärs runt halsen, erbjuder Life Alert nu en klocka /armband typ enhet för användning på samma sätt.
Life Alert ger också en mobiltelefon för användning hemifrån, med en knapp funktion för att ansluta omgående till 911 larmtjänster.

Fördelar

Life Alert Services har råd pensionärer och personer med begränsad rörelseförmåga möjlighet att stanna oberoende av vårdhem mycket längre i livet än de annars skulle ha. Frågor som faller, medicinska akutfall som skador eller hjärtinfarkt, och skrämmande situationer som bränder och gasläckor är alla övervakas, med räddningspersonal snabbt kontaktade vid första tecken på ett problem. Visat sig ha räddat oräkneliga liv, en sådan tjänst är också mycket fördelaktigt för den enkla sinnesfrid det ger.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:när går bröst ömhet bort under graviditeten?

Relaterade artiklar


 • att upprätthålla en hälsosam livsstil
 • hur man förbereder för en prostata tentamen
 • när går bröst ömhet bort under graviditeten?
 • hur man får barnen att borsta tänderna
 • hur du skyddar dina läppar från skadliga solstrålarna
 • Så för att lindra stress efter jobbet
 • hur man tar svullnad och smärta ur ett bi eller getingstick
 • hur lätt snitt smärta efter ett kejsarsnitt
 • Hur sova med sömnlöshet
 • bästa medicinska webbsajter
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com